Opublikowano 14 maja14 maj No jeśli nie będzie jakichś częstszych aktualizacji wyposażenia, przedmiotów, więcej decków (miały być też płatne, co to za problem dodać taki i taki?), to ehhhhhh. Jestem po trzeciej Ekspedycji, gameplay i interakcje będą mnie cieszyć zawsze, ale jest jakaś STAGNACJA obecnie. Chociaż zobaczymy co ten nowy trader przyniesie, może będzie troszkę lepszy end game dzięki temu.
Opublikowano środa o 16:092 dni Ponoć gra ssie pizdę, mianowicie to chodzi o lobby, które nie działa tak jak powinno, wrzuca teraz wszystkich graczy do jednego wora, niezależnie czy jesteś friendly czy non friendly, chciałem sobie wrócić do grania, ale jednak sobie daruję. Wrócę jak wrzucą porządną aktualizację.
Opublikowano wczoraj o 17:30 1 dzień W dniu 1.07.2026 o 18:09, Faka napisał(a):Ponoć gra ssie pizdę, mianowicie to chodzi o lobby, które nie działa tak jak powinno, wrzuca teraz wszystkich graczy do jednego wora, niezależnie czy jesteś friendly czy non friendly, chciałem sobie wrócić do grania, ale jednak sobie daruję. Wrócę jak wrzucą porządną aktualizację.toć to padło już martwe od 3 miesięcy.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Wg tam steam charts to do 40k graczy gra, także jeszcze aż tak nie padło. Problem tylko, że ta gra ma zjebane lobby, a z aktualizacjami to słabą akcję zrobili.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 40k to brzmi jak dużo, ale trzeba to jeszcze rozdzielić na regiony+serwery+mapy+modyfikacje+pare poziomów AMM i może się wszystko sypać, szczególnie ze to jest peak ;).Obliczenia trochę z dupy, ale jakieś tam estymacje można zrobić. 10 map i modyfikacji*20 ludzi = 200 * 4 rodzaje ABMM(full friendly, low sus, high sus, aggressive - przynajmniej tak kiedyś było że z moich doświadczeń były przynajmniej 2 rodzaje susów)= 800. No i teraz wypadałoby żeby było po na biedę 6(co 5 minut startując, żeby w ogóle była szansa sie wbć do sensowniej odpalonej gry) gier danego rodzaju = 4800, tylko jeszcze że w ramach "regionu" jeszcze będzie pewnie z 5 centrów danych i będzie się starało wrzucić cię do najbliższego, żebyś miał niskie opóźnienia i to będzie miało rózne priorytety z innymi czynnikami, wyjdzie ze jak sie ma 10k ludzi w regionie to nie jest łatwo to zestawić żeby szukanie szło szybko, był dobry ping, działał i ABMM i jeszcze wrzucało w miarę możliwości na początku meczu... Niby się nie spodziewali sukcesu ale ten system się pewnie nie sprawdzi nawet na zdrowej by się wydawało liczbie graczy, nie przy tej liczbie map i modyfikatorów w jednym czasie. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Kangus