Opublikowano 31 marca31 mar Disney+ : na mega plusiora idą pierwsze 7 odcinków s24 Family Guya, plus samo z siebie dodanie serialu ,,Morderczy Krzyk: Prawdziwy horror" (3odcinkowy miniserial true-crime documentary), który jest ponoć mega dobrym i klimatycznym tytułem w tym gatunku. Trzeba oglądnąć, bo ,,disneyoza" zaskakuje dodawaniem na swoją platformę coraz większej ilości intrygujących dokumentów: film lub serial.4 godziny temu, Fanek napisał(a):Jak po finale Paradise? jak się podobało, przemyślenia z Alex i S3 ?Podobno, nie wiem ile w tym prawdy, to całe Paradise jest o wiele lepsze niż ,,The From" od HBO Max. Hmmm.
Opublikowano 1 kwietnia1 kwi 16 godzin temu, Fanek napisał(a):Jak po finale Paradise? jak się podobało, przemyślenia z Alex i S3 ?Z postapo polecieli w full sci-fi.Nie wiem w sumie, oglądało się spoko, ale chyba tylko tyle.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Disney+... Z nowości serialowych, a obecnie rzadko oglądam ,,nowości, które ogląda chyba każdy przeciętny odbiorca tej platformy!", cóż, nieoczekiwanie zacząłem oglądać (no a co tam... skusiłem się) serial animowany ,,kreślony" mega-zajefajną kreską, świetnym stylem graficznym, po prostu kapitalnym pomysłem na to, jak stworzyć obraz idealnie opowiadający w animacji tą a tą fabułę. I tym czymś jest: ,,StuGo"... Szalony, zbzikowany, może i infantylny i prosty, ale taki mega pociesznie zabawny. Polecam! A sprawa no.2: ,,Gwiezdne wojny: Maul - Mistrz Cienia" - hohoho, ależ kapitalne otwarcie maulowskiej wizji Gwiezdnych Wojen; pierwszy odcinek za mną, a sama technika animacji, sposób obróbki komputerowej, detal w przedstawieniu szczegółów przestrzeni, ta głębia Świata kreowanego, a ten styl przy tym realizmie zachowany z kultowych ,,TCW" - coś niesamowitego. Takiego w*********o Syna Dathomiry to ja akceptuję! Rewelka! Na razie zasłużone: 10/10. Edytowane 8 kwietnia8 kwi przez JaskinieTerrigenoweMarvela