Opublikowano wtorek o 21:122 dni Disney+ : na mega plusiora idą pierwsze 7 odcinków s24 Family Guya, plus samo z siebie dodanie serialu ,,Morderczy Krzyk: Prawdziwy horror" (3odcinkowy miniserial true-crime documentary), który jest ponoć mega dobrym i klimatycznym tytułem w tym gatunku. Trzeba oglądnąć, bo ,,disneyoza" zaskakuje dodawaniem na swoją platformę coraz większej ilości intrygujących dokumentów: film lub serial.4 godziny temu, Fanek napisał(a):Jak po finale Paradise? jak się podobało, przemyślenia z Alex i S3 ?Podobno, nie wiem ile w tym prawdy, to całe Paradise jest o wiele lepsze niż ,,The From" od HBO Max. Hmmm.
Opublikowano środa o 09:161 dzień 16 godzin temu, Fanek napisał(a):Jak po finale Paradise? jak się podobało, przemyślenia z Alex i S3 ?Z postapo polecieli w full sci-fi.Nie wiem w sumie, oglądało się spoko, ale chyba tylko tyle.