Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 godziny temu, nero2082 napisał(a):https://gg.deals/game/grand-theft-auto-vi-ps5/te keyshopy legitne? żeby się nie okazało że region to MozambikDoładowania do PSN regularnie pojawiają się na promkach po 80 za 100 albo nawet taniej. Lepiej chyba poczaić się na nie i kupić normalnie z PS Store. Realnie wyjdzie na to samo, a masz pewność preloada i że będzie działać.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 19 minut temu, Figaro napisał(a):no ale oni będą przede wszystkim zarabiać na GTA Online. Piątka do dzisiaj generuje milion dolarów co ile? dziennie? tygodniowo? jakoś tak.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1,3 na dzień, 9,6 tygodniowo. Nie wiem kto to kupuje bo ja jako nastolatek sam wolałem grindować, żeby sobie kupić autka.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Teraz dojdzie zapewne obowiązkowy GTA+ to liczby poszybują w kosmos.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Plackus napisał(a):Kurcze niby rozumiem brak entuzjazmu niektórych że brak fizyka itd...Ale z drugiej strony jeśli to prawda że rockstary wydali 300 mln na fizykę wody np. to może należy się trochę cieszyć że studio wychodzi poza margines. Wiadomo zysk się liczy i to fundament ,ale z drugiej strony wykorzystuja swój kapitał na coś nowego i nowoczesnego czy np. Ubi też by tak zrobiło?dosłownie za tydzień wychodzi gra ubi z dojebaną fizyką wody. I nie potrzebują na to dwóch miliardów dolarów i 13 lat.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Rooofie napisał(a):dosłownie za tydzień wychodzi gra ubi z dojebaną fizyką wody. I nie potrzebują na to dwóch miliardów dolarów i 13 lat.Touché ;)Ale z drugiej strony mozna poczekać jak zrobi to rockstar. Wtedy możemy porównywać ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Słupek napisał(a):dokładnie + jest tańsza i na płycie~~Remake tańszy więc stać było na wypalanie płyt~~ xDNie no dobra kto chce niech narzeka. Ja tam nie mogę się doczekaćJeśli chodzi o cockstar zawsze jestem optymistą i to nie ślepym bo swoje w branży zrobiliI zarobili xD