Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, nero2082 napisał(a):https://gg.deals/game/grand-theft-auto-vi-ps5/te keyshopy legitne? żeby się nie okazało że region to MozambikDoładowania do PSN regularnie pojawiają się na promkach po 80 za 100 albo nawet taniej. Lepiej chyba poczaić się na nie i kupić normalnie z PS Store. Realnie wyjdzie na to samo, a masz pewność preloada i że będzie działać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 19 minut temu, Figaro napisał(a):no ale oni będą przede wszystkim zarabiać na GTA Online. Piątka do dzisiaj generuje milion dolarów co ile? dziennie? tygodniowo? jakoś tak.
Opublikowano 26 minut temu26 min 1,3 na dzień, 9,6 tygodniowo. Nie wiem kto to kupuje bo ja jako nastolatek sam wolałem grindować, żeby sobie kupić autka.
Opublikowano 22 minuty temu22 min Teraz dojdzie zapewne obowiązkowy GTA+ to liczby poszybują w kosmos.