Opublikowano 15 marca15 mar Ja juz wiem kto wygral CC12 bo udalo sie obejrzec na yt cwierc, pol i final z jakiegos chinskiego strima. A wy jak, czekanie do nastepnego poniedzialku jak capcom laskawie pozwoli pokazac?
Opublikowano 15 marca15 mar Mi jak zwykle szkoda Blaza bo jest fenomenalny w tą gierkę mimo wieku i liczę że wreszcie kiedyś coś poważnego wygra
Opublikowano 16 marca16 mar Bycie w topce i tak wychodzi mu na dobre, przynajmniej finansowo. I na pewno kiedys wygra ktorys turniej.Ale ze zakonczyl sie chyba najwiekszy turniej SF, ktorego gospodarzem jest sam Capcom, glowna nagroda to 1mln $ a w internecie po prostu cisza to jedno wielkie iksde. Nie wiem, moze im faktycznie przy okazji edycji japonskiej wyszlo, ze lepiej zedrzec z lokalsow $ bo reszta swiata i tak spi. Po prostu ta cisza na wszystkich glownych kanalach na yt, bojacych sie dostac po doopie za jakis leak, jest az za bardzo smieszna.
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi No to teraz czas na postacie z SP4 :) Vega Edytowane 3 kwietnia3 kwi przez Alastor84