Opublikowano 6 czerwca6 cze Tego Boscha to już miałem dość w World Tour, zwłaszcza jak walił kilka razy na rundę swój przegięty lv3. Oczywiście teraz to będzie pełnoprawna postać, ale niesmak pozostał.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Pykło 7 milionów, a do tego gra miała all time peak na steamie 2 tygodnie temu - a przed nami jeszcze film i Tifa, obie pozycje zwiększą popularność gry. Ogólnie SF6 stał sie w końcu game as service jakiego chcieli, wygrali generacje w kategorii bijatyk, a wsparcie gry wygląda jak robione od niechcenia. Na takiej fali powinni srać kontentem do gry pełnym strumieniem, gracze sami sie proszą że chcą wydawać pieniadze na nowe stroje czy areny, a im się robić nie chce. Edytowane 9 czerwca9 cze przez Observer
Opublikowano 17 czerwca17 cze Za kilka godzin prezentacja nowej zawodniczki. Zdaję sobie sprawę, że chyba nikt tu nań nie czeka, ale wrzucam informacyjnie. Tify jestem jednak ciekaw.PS W sklepach znowu obniżki wersji na NS2. Years 1-2 obecnie jest do kupienia za 130 zł (bylo ponad dwieście). Edytowane 17 czerwca17 cze przez Sylvan Wielki
Opublikowano 18 czerwca18 cze Nawet ciekawa postać. Może ogólnie nie będzie aż tak źle :) Mimo wszystko mam nadzieję że SP5 będzie lepszy :)