Opublikowano 6 czerwca6 cze Tego Boscha to już miałem dość w World Tour, zwłaszcza jak walił kilka razy na rundę swój przegięty lv3. Oczywiście teraz to będzie pełnoprawna postać, ale niesmak pozostał.
Opublikowano 9 czerwca9 cze Pykło 7 milionów, a do tego gra miała all time peak na steamie 2 tygodnie temu - a przed nami jeszcze film i Tifa, obie pozycje zwiększą popularność gry. Ogólnie SF6 stał sie w końcu game as service jakiego chcieli, wygrali generacje w kategorii bijatyk, a wsparcie gry wygląda jak robione od niechcenia. Na takiej fali powinni srać kontentem do gry pełnym strumieniem, gracze sami sie proszą że chcą wydawać pieniadze na nowe stroje czy areny, a im się robić nie chce. Edytowane 9 czerwca9 cze przez Observer
Opublikowano wczoraj o 13:13 1 dzień Za kilka godzin prezentacja nowej zawodniczki. Zdaję sobie sprawę, że chyba nikt tu nań nie czeka, ale wrzucam informacyjnie. Tify jestem jednak ciekaw.PS W sklepach znowu obniżki wersji na NS2. Years 1-2 obecnie jest do kupienia za 130 zł (bylo ponad dwieście). Edytowane wczoraj o 17:30 1 dzień przez Sylvan Wielki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nawet ciekawa postać. Może ogólnie nie będzie aż tak źle :) Mimo wszystko mam nadzieję że SP5 będzie lepszy :)