Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętacie taką wypasioną klasyczną szczelanke na PS1 Exhumed?

No to w lutym wyszedł bardzo udany remaster tej gierki. Jest to kolejne udane odświeżenie klasycznych oldschoolowych FPS - po remasterze Blooda i Quake, pozycja obowiązkowa do ogrania i powrotu do czasów świetności singlowych FPSów.

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta gra to jest top strzelanek z tamtych lat. Super klimat egiptu, eksploracji, powrót do wcześniej zaliczonych poziomów po zdobyciu nowych umiejętności, by odkryć ścieżki do nowych poziomów... Za

• Exhumedzik wjechał właśnie do Limiter Run. Grę można kupić w pudełkowej wersji na PS4 i na Switcha, jest też wersja PC          

• wodny1988
    wodny1988

Skończyłem wczoraj na poziomie hard. No i było naprawdę hard. W pewnych momentach myślałem, że trzeba będzie zacząć od początku, ale zacisnąłem zęby i jakoś udało się przejść niektóre fragmenty gdzie

Opublikowano

Ta gra to jest top strzelanek z tamtych lat.

Super klimat egiptu, eksploracji, powrót do wcześniej zaliczonych poziomów po zdobyciu nowych umiejętności, by odkryć ścieżki do nowych poziomów... Zajebistość.

Opublikowano
  • Autor

Oj tak, jeszcze Disruptora z PS1 mogliby odświeżyć. :fsg:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Exhumedzik wjechał właśnie do Limiter Run. Grę można kupić w pudełkowej wersji na PS4 i na Switcha, jest też wersja PC:hi:

powerslave-exhumed-ps4-lrg.png?v=1673984

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skończyłem wczoraj na poziomie hard. No i było naprawdę hard. W pewnych momentach myślałem, że trzeba będzie zacząć od początku, ale zacisnąłem zęby i jakoś udało się przejść niektóre fragmenty gdzie życie i amunicja były na wyczerpaniu. Bez tych upgrade'ów dodających paski życia ani rusz.

Przejście zajęło mi trochę ponad 6 godzin a licznik na Steam pokazuje 2 razy tyle. Niektóre fragmenty musiałem powtarzać X razy.

Bardzo fajne połączenie strzelanki i metroidvanii. Elementy platformowe o dziwo całkiem przyjemne. Skojarzyły mi się z pierwszym Metroid Prime. Jak już dostajemy wyższy skok i możliwość latania to bohater potrafi naprawdę wiele.

Zaciąłem się parę razy i musiałem skorzystać z poradnika. Również posiłkowałem się pomocą jeżeli chodzi o części nadajnika dzięki, któremu otrzymujemy dobre zakończenie. Trzech fragmentów nie umiałem za cholerę znaleźć.