Posted May 29, 20222 yr Witam Mam małe pytanie do Was:czy każdy kontroler podłączony do PC lub telefonu z Androidem będzie w stanie współpracować z rozgrywka w chmurze z grami z Game Pass'a? Dzięki z góry za odpowiedzi u pozdrawiam.
May 29, 20222 yr Generalnie najlepszy w mojej ocenie i działający ze wszystkim jest pad od Xbox Series S.
May 29, 20222 yr 4 godziny temu, Przemovsky27 napisał: Ale czy każdy pad będzie współpracował z Game Passem Ultimate? U mnie sporo gier z GamePassaPC nie działało poprawnie z DualShockiem4. Lepiej kupić coś typowego do Xboksa/Windowsa.
May 30, 20222 yr Pad z Xboxa Series jest zajebisty i w miarę uniwersalny, ale w Gamepassie jest dużo indyków 2D i tutaj polecałbym 8bit do Pro, jest też wersja z interfejsem Xboxowym (po kablu).
May 30, 20222 yr W dniu 29.05.2022 o 15:48, Przemovsky27 napisał: Witam Mam małe pytanie do Was:czy każdy kontroler podłączony do PC lub telefonu z Androidem będzie w stanie współpracować z rozgrywka w chmurze z grami z Game Pass'a? Dzięki z góry za odpowiedzi u pozdrawiam. a masz jakiegoś pada?
May 30, 20222 yr Author 2 godziny temu, PanKamil napisał: a masz jakiegoś pada? Jeszcze nie,dlatego pytam
May 30, 20222 yr Do pc najłatwiejszy w obsłudze będzie pad od x. Pewnie tego nie rozważasz ale jeśli chcesz grac w wyścigi to pad od nintendo się nie nada.