Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

To już by była patologia płacić tylko za to żeby zablokować grę w innym abonamencie zamiast, no wiecie, zapłacić żeby gra wyszła day one we własnym abonamencie.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
32 minuty temu, Wolfie_ napisał:

Nie moge sie doczekac twojego bolu dupy jak MS zaplaci dev za to samo. I bedziesz plakac,ze ms niszczy branze 

Zero stresu, te debile z MS

kupily cała bethesde a jedyne dobre gry od tego wydawcy wyszły na Sonke. Hamuj piętą i wracaj do gaszenia pożarów w corona temacie. 

I weź ze sobą karła z marzeniami.

Opublikowano
5 hours ago, LiŚciu said:

Zero stresu, te debile z MS

kupily cała bethesde a jedyne dobre gry od tego wydawcy wyszły na Sonke. Hamuj piętą i wracaj do gaszenia pożarów w corona temacie. 

I weź ze sobą karła z marzeniami.

Takie debile,ze kupili Bethesde i Acti w ostatnich dwoch latach. I sony placze po sadach na swiecie,ze Call of Duty to bardzo wazna marka dla sony :dynia:

Tymczasem u nintendo:

p6h9sbb05hi91.jpg?width=489&auto=webp&s=11d3b8ec4965443f2c065924f26bcd0c646276b9

Opublikowano

Sorry @Paolo de Vesir ale bylo odpalic emulator na :master: zamiast kupowac switch. Albo kupic steam deck. Mam nadzieje,ze masz nauczke 

Opublikowano
10 minut temu, Wolfie_ napisał:

Sorry @Paolo de Vesir ale bylo odpalic emulator na :master: zamiast kupowac switch. Albo kupic steam deck. Mam nadzieje,ze masz nauczke 

Najpierw wyruchany na Pokemony które okazały się być gównem, potem ten trolling z Zeldą, a na końcu jebany Mario Kart 8 bez kariery.

Trzeba było posłuchać głosu serca i kupić tego New3DSa, przynajmniej biblioteka tak z miliard razy lepsza i w dodatku pełna wsteczna z DSem. Cóż, może znajdę jeszcze frajera na OLED-owego Switcha.

Opublikowano

Trzeba KOMPLETNIEA nie znać się na grach żeby pisać takie dyrdymały o zeldzie bożej  :)

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

Trzeba KOMPLETNIEA nie znać się na grach żeby pisać takie dyrdymały o zeldzie bożej  :)

Zapomniałem, ze na tym forum nie można kompletnie nic pisać o przygodach tego zielonego kurwiszona, bo się nintendziaki zesrają na miętowo. :/ szkoda pupcio, upadek zagrajmera i forumowicza w imię gównotrollingu

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zapomniałem, ze na tym forum nie można kompletnie nic pisać o przygodach tego zielonego kurwiszona

Wiem, że ostatnie Halo to duży zawod ale żeby aż tak? :(

Opublikowano

To kozackie Halo w które gram regularnie od kiedy mam XSX? Najbardziej skillowe multi na konsolach, coś o czym Sony czy PlayStation może tylko pomarzyć? Cudowna gra, nie zapomnę jej nigdy.

a jak masz mleko to zobacz czy ci się TV nie zepsuł, bo u mnie Dolby Vision ma jakość jakiej śmieciara nie otrzyma nigdy :banderas:

Opublikowano

osra się po nogawkach a nie zajebie

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Sony I Bungie was zajebie w kwestii fps online.

Destiny pokazało, że jeśli chodzi o skillowe mutli to 343i wyprzedziło Bungie o mile. Z resztą czego nie wyczaruje Bungo - ogra się w gamepassie, w najlepszej jakości.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Osra wasze zielone mordy.

tobie do ryja i jajami po brodzie przy okazji

Opublikowano

I tak w nie nie gracie więc jeden chuj czy coś wypuszczą czy nie

Opublikowano

Chuja sobie urwie co najwyżej - exy Sony sprzedają się coraz słabiej, mają coraz gorszy PR i szybko zapomina o nich świat. Teraz pchają się albo do GamePassa albo na PC gdzie karty i tak rozdaje MS, Epic i Steam. Po prostu nawet niebieska, osrania świnia ma juz dość jak od 6-7 lat dostaje od Sony w kółko reskiny kolejnych ubigierek.

Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Same nowe IP, gdzie u ms same reskiny forzy, sralo i girsow. Nawet dlc do fh zreskinowali, bo brak pomysłów.

Nowe IP, a gry te same co zawsze - ubiraczycha. To już lepiej nie grać w ogóle niż żywić sie tą niebieską chujnią dla bezgustów.

Opublikowano

Najnowsze ip sony: remake remastera bez multiplayera za 3 bomby

idź pan w chuj z takim żartem

Opublikowano

343i nieudacznicy i beztalencia jak większość studiów Microsoftu :shieeet:

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Switch? Do ogrania Metroida i zbierania kurzu.

jeszcze ta pożal się boże zelda ziew of the wild xddd IMMERSJA bo możesz robić to samo co w innych open-worldach, ale w chujowszy sposób

HERE'S MY 60 DOLLARS

Niestety BOtW to kolejny nudny open world tylko tym razem w wydaniu Nintendo 97/100. Gra się o wiele lepiej kiedy idzie się po kolei wątkiem głównym, ale niestety trzeba latać po tej rozdmuchanej mapie żeby dopakować Linka, by ten nie był na strzała w misjach fabularnych.