Opublikowano 18 sierpnia 20222 l To już by była patologia płacić tylko za to żeby zablokować grę w innym abonamencie zamiast, no wiecie, zapłacić żeby gra wyszła day one we własnym abonamencie.
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l 32 minuty temu, Wolfie_ napisał: Nie moge sie doczekac twojego bolu dupy jak MS zaplaci dev za to samo. I bedziesz plakac,ze ms niszczy branze Zero stresu, te debile z MS kupily cała bethesde a jedyne dobre gry od tego wydawcy wyszły na Sonke. Hamuj piętą i wracaj do gaszenia pożarów w corona temacie. I weź ze sobą karła z marzeniami.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 5 hours ago, LiŚciu said: Zero stresu, te debile z MS kupily cała bethesde a jedyne dobre gry od tego wydawcy wyszły na Sonke. Hamuj piętą i wracaj do gaszenia pożarów w corona temacie. I weź ze sobą karła z marzeniami. Takie debile,ze kupili Bethesde i Acti w ostatnich dwoch latach. I sony placze po sadach na swiecie,ze Call of Duty to bardzo wazna marka dla sony Tymczasem u nintendo:
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Switch? Do ogrania Metroida i zbierania kurzu. jeszcze ta pożal się boże zelda ziew of the wild xddd IMMERSJA bo możesz robić to samo co w innych open-worldach, ale w chujowszy sposób HERE'S MY 60 DOLLARS
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Sorry @Paolo de Vesir ale bylo odpalic emulator na zamiast kupowac switch. Albo kupic steam deck. Mam nadzieje,ze masz nauczke
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 10 minut temu, Wolfie_ napisał: Sorry @Paolo de Vesir ale bylo odpalic emulator na zamiast kupowac switch. Albo kupic steam deck. Mam nadzieje,ze masz nauczke Najpierw wyruchany na Pokemony które okazały się być gównem, potem ten trolling z Zeldą, a na końcu jebany Mario Kart 8 bez kariery. Trzeba było posłuchać głosu serca i kupić tego New3DSa, przynajmniej biblioteka tak z miliard razy lepsza i w dodatku pełna wsteczna z DSem. Cóż, może znajdę jeszcze frajera na OLED-owego Switcha.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Trzeba KOMPLETNIEA nie znać się na grach żeby pisać takie dyrdymały o zeldzie bożej
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 30 minut temu, Pupcio napisał: Trzeba KOMPLETNIEA nie znać się na grach żeby pisać takie dyrdymały o zeldzie bożej Zapomniałem, ze na tym forum nie można kompletnie nic pisać o przygodach tego zielonego kurwiszona, bo się nintendziaki zesrają na miętowo. szkoda pupcio, upadek zagrajmera i forumowicza w imię gównotrollingu
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l No widać, że ta zelda to śmietnik. 5-6 gierek i fucktendo to uśpienia.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Zapomniałem, ze na tym forum nie można kompletnie nic pisać o przygodach tego zielonego kurwiszona Wiem, że ostatnie Halo to duży zawod ale żeby aż tak?
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l To kozackie Halo w które gram regularnie od kiedy mam XSX? Najbardziej skillowe multi na konsolach, coś o czym Sony czy PlayStation może tylko pomarzyć? Cudowna gra, nie zapomnę jej nigdy. a jak masz mleko to zobacz czy ci się TV nie zepsuł, bo u mnie Dolby Vision ma jakość jakiej śmieciara nie otrzyma nigdy
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Sony I Bungie was zajebie w kwestii fps online. Edytowane 19 sierpnia 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Donatello1991 napisał: Sony I Bungie was zajebie w kwestii fps online. Destiny pokazało, że jeśli chodzi o skillowe mutli to 343i wyprzedziło Bungie o mile. Z resztą czego nie wyczaruje Bungo - ogra się w gamepassie, w najlepszej jakości.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Osra wasze zielone mordy. tobie do ryja i jajami po brodzie przy okazji
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: tobie do ryja i jajami po brodzie przy okazji Sony exami urwie wam łby i nasra do szyi.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Chuja sobie urwie co najwyżej - exy Sony sprzedają się coraz słabiej, mają coraz gorszy PR i szybko zapomina o nich świat. Teraz pchają się albo do GamePassa albo na PC gdzie karty i tak rozdaje MS, Epic i Steam. Po prostu nawet niebieska, osrania świnia ma juz dość jak od 6-7 lat dostaje od Sony w kółko reskiny kolejnych ubigierek.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Same nowe IP, gdzie u ms same reskiny forzy, sralo i girsow. Nawet dlc do fh zreskinowali, bo brak pomysłów.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Same nowe IP, gdzie u ms same reskiny forzy, sralo i girsow. Nawet dlc do fh zreskinowali, bo brak pomysłów. Nowe IP, a gry te same co zawsze - ubiraczycha. To już lepiej nie grać w ogóle niż żywić sie tą niebieską chujnią dla bezgustów.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Najnowsze ip sony: remake remastera bez multiplayera za 3 bomby idź pan w chuj z takim żartem
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Switch? Do ogrania Metroida i zbierania kurzu. jeszcze ta pożal się boże zelda ziew of the wild xddd IMMERSJA bo możesz robić to samo co w innych open-worldach, ale w chujowszy sposób HERE'S MY 60 DOLLARS Niestety BOtW to kolejny nudny open world tylko tym razem w wydaniu Nintendo 97/100. Gra się o wiele lepiej kiedy idzie się po kolei wątkiem głównym, ale niestety trzeba latać po tej rozdmuchanej mapie żeby dopakować Linka, by ten nie był na strzała w misjach fabularnych.