Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wezyr 1397 stron jebiacy Sonke i to jakie bezgrowie stracił głowę dla multiplatformy w abonamencie

fixed

W dniu 22.06.2022 o 14:23, Paolo de Vesir napisał(a):

na dole fiołki, urojenia szkrabka

dominacja plejki? leki i izolatka

nie pozdrawiam 

• Odpowiedzi 35,4 tys.
  • Wyświetleń 869,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wezyr dwadzieścia stron jebiacy Sonke i to jakie bezgrowie stracił głowę dla multiplatformy w abonamencie

Chyba oszalałeś, że kupuje Plejke dla multiplatformy, Alan którego mam już na Xboxie i TLOU2 które skończyłem już dawno temu.

Opublikowano
12 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Chyba oszalałeś, że kupuje Plejke dla multiplatformy, Alan którego mam już na Xboxie i TLOU2 które skończyłem już dawno temu.

a po co chcesz kupić? Podobno wszystko jest na Xboxie

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał(a):

a po co chcesz kupić? Podobno wszystko jest na Xboxie

To nie są moje słowa, więc nie wiem. ;)

Akurat Plejka to bardziej z kwestii praktycznych - każda gra w wersji fizycznej, no i jednak PRO to jest jakiś boost na najbliższe lata. Z gier, nie przesadzam, tylko Astro i Stellara.

Tylko, że no, to jest trochę taka fanaberia, bo na Xboxie mógłbym spokojnie przetrwać do końca generacji. Bardziej patrzę w stronę handheldow - S2 i Vity.

Opublikowano

Na przyszłość polecam nie żąglować konsolami, jak coś kupisz to zatrzymaj zamiast tak kupować sprzedawać kupować sprzedawać bo na tym wyjdzie się tylko gorzej :)

Opublikowano

Przecież na vicie jest gier na max rok grania

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Na przyszłość polecam nie żąglować konsolami, jak coś kupisz to zatrzymaj zamiast tak kupować sprzedawać kupować sprzedawać bo na tym wyjdzie się tylko gorzej :)

Jak skończyłem Spiderdolmana 2 i Ragnaśmiecia to naprawdę nie było nic ciekawego na horyzoncie. Musiałem się pozbyć jednego ze sprzętów i akurat Plejka się kurzyła od dłuższego czasu.

No i po 2 latach mam dwie gry które mnie interesują i multiplatforme która wychodzi jutro na Xboxa. Wybor jest bardziej podyktowany logiką niż jakimś ogromnym ciśnieniem na Plejkę - po prostu zależy mi na wydaniach fizycznych.

Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Jak skończyłem Spiderdolmana 2 i Ragnaśmiecia to naprawdę nie było nic ciekawego na horyzoncie. Musiałem się pozbyć jednego ze sprzętów i akurat Plejka się kurzyła od dłuższego czasu.

No i po 2 latach mam dwie gry które mnie interesują i multiplatforme która wychodzi jutro na Xboxa. Wybor jest bardziej podyktowany logiką niż jakimś ogromnym ciśnieniem na Plejkę - po prostu zależy mi na wydaniach fizycznych.

No nie wiadomo czy jutro wychodzi SH2R na Xboxa, raczej pod koniec miesiąca równocześnie z DLC i wrzutką do PS+.

Opublikowano
15 minut temu, Czoperrr napisał(a):

No nie wiadomo czy jutro wychodzi SH2R na Xboxa, raczej pod koniec miesiąca równocześnie z DLC i wrzutką do PS+.

Jutro czy nie, mam i tak już dwie gry rozgrzebane. Nic nie ucieknie.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

To nie są moje słowa, więc nie wiem. ;)

Akurat Plejka to bardziej z kwestii praktycznych - każda gra w wersji fizycznej, no i jednak PRO to jest jakiś boost na najbliższe lata. Z gier, nie przesadzam, tylko Astro i Stellara.

Tylko, że no, to jest trochę taka fanaberia, bo na Xboxie mógłbym spokojnie przetrwać do końca generacji. Bardziej patrzę w stronę handheldow - S2 i Vity.

Mam bardzo podobnie, wyjebałem plejke po ograniu tych 3-4 gier, których nie było u konkurencji, spędziłem wyborne lata na xsx i teraz mam fanaberie na PRO pod kątem kilku gierek do końca generacji. Oczywiście zostawiam pod tv najlepiej zaprojektowaną konsolę obecnej generacji, z dojebanym abonamentem za zdrapki z eneby:)

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):

Przecież SH2R już tuż za rogiem czai się na XSX to sobie kupi, plejka nie potrzebna.

może woli ograć z abonamentu takie tam nawyki z śmiećboxa )

Opublikowano
25 minut temu, messer33 napisał(a):

może woli ograć z abonamentu takie tam nawyki z śmiećboxa )

3 godziny temu, Shen napisał(a):

Najlepszy abonament na rynkubanderas a w gamepassie co tam? Podwyżki?kaz

Capture.PNG

Friendly fire, powtarzam, FRIENDLY FIRE obama

Opublikowano

Plus to przykład dobrego abonamentu, który nie szkodzi branży.

Opublikowano

Nie jest to przypadek, że mała, japońska firma z tradycjami rozjebała w wojnie konsolowej giganta jakim jest microsoft.

Opublikowano

Gra życia forumowych zagrywów już ląduje w psplus?! No nieźle )

Opublikowano

Rok po premierze? Myślę, że to idealny czas. Większość gier single player sprzedaję się w pierwszych dniach/tygodniach a potem sprzedaż siada. Ci co faktycznie chcieli kupić to już to zrobili, teraz wpadnie dodatkowa kasa z abonamentu. )

Opublikowano

Dobrze być graczem w rodzinie PlayStation, zero stresów.

Opublikowano

Paolo bot kłębek nerwów, nie radzi sobie z emocjami. Przejście do niebieskiego królestwa powinno mu pomóc.