Opublikowano 7 października7 paź 13 minut temu, drozdu7 napisał(a):Wezyr 1397 stron jebiacy Sonke i to jakie bezgrowie stracił głowę dla multiplatformy w abonamenciefixedW dniu 22.06.2022 o 14:23, Paolo de Vesir napisał(a):na dole fiołki, urojenia szkrabkadominacja plejki? leki i izolatka nie pozdrawiam
Opublikowano 7 października7 paź Przecież SH2R już tuż za rogiem czai się na XSX to sobie kupi, plejka nie potrzebna.
Opublikowano 7 października7 paź 15 minut temu, drozdu7 napisał(a):Wezyr dwadzieścia stron jebiacy Sonke i to jakie bezgrowie stracił głowę dla multiplatformy w abonamencieChyba oszalałeś, że kupuje Plejke dla multiplatformy, Alan którego mam już na Xboxie i TLOU2 które skończyłem już dawno temu.
Opublikowano 7 października7 paź 12 minutes ago, Paolo de Vesir said:Chyba oszalałeś, że kupuje Plejke dla multiplatformy, Alan którego mam już na Xboxie i TLOU2 które skończyłem już dawno temu.a po co chcesz kupić? Podobno wszystko jest na Xboxie
Opublikowano 7 października7 paź 5 minut temu, Czoperrr napisał(a):a po co chcesz kupić? Podobno wszystko jest na XboxieTo nie są moje słowa, więc nie wiem. ;) Akurat Plejka to bardziej z kwestii praktycznych - każda gra w wersji fizycznej, no i jednak PRO to jest jakiś boost na najbliższe lata. Z gier, nie przesadzam, tylko Astro i Stellara.Tylko, że no, to jest trochę taka fanaberia, bo na Xboxie mógłbym spokojnie przetrwać do końca generacji. Bardziej patrzę w stronę handheldow - S2 i Vity.
Opublikowano 7 października7 paź Tak się Sony popisało w tej generacji, że mam na Vicie więcej zaległości niż na Plejce po 2 latach przerwy.
Opublikowano 7 października7 paź Na przyszłość polecam nie żąglować konsolami, jak coś kupisz to zatrzymaj zamiast tak kupować sprzedawać kupować sprzedawać bo na tym wyjdzie się tylko gorzej :)
Opublikowano 7 października7 paź 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Na przyszłość polecam nie żąglować konsolami, jak coś kupisz to zatrzymaj zamiast tak kupować sprzedawać kupować sprzedawać bo na tym wyjdzie się tylko gorzej :)Jak skończyłem Spiderdolmana 2 i Ragnaśmiecia to naprawdę nie było nic ciekawego na horyzoncie. Musiałem się pozbyć jednego ze sprzętów i akurat Plejka się kurzyła od dłuższego czasu.No i po 2 latach mam dwie gry które mnie interesują i multiplatforme która wychodzi jutro na Xboxa. Wybor jest bardziej podyktowany logiką niż jakimś ogromnym ciśnieniem na Plejkę - po prostu zależy mi na wydaniach fizycznych.
Opublikowano 7 października7 paź 3 minutes ago, Paolo de Vesir said:Jak skończyłem Spiderdolmana 2 i Ragnaśmiecia to naprawdę nie było nic ciekawego na horyzoncie. Musiałem się pozbyć jednego ze sprzętów i akurat Plejka się kurzyła od dłuższego czasu.No i po 2 latach mam dwie gry które mnie interesują i multiplatforme która wychodzi jutro na Xboxa. Wybor jest bardziej podyktowany logiką niż jakimś ogromnym ciśnieniem na Plejkę - po prostu zależy mi na wydaniach fizycznych.No nie wiadomo czy jutro wychodzi SH2R na Xboxa, raczej pod koniec miesiąca równocześnie z DLC i wrzutką do PS+.
Opublikowano 7 października7 paź 15 minut temu, Czoperrr napisał(a):No nie wiadomo czy jutro wychodzi SH2R na Xboxa, raczej pod koniec miesiąca równocześnie z DLC i wrzutką do PS+.Jutro czy nie, mam i tak już dwie gry rozgrzebane. Nic nie ucieknie.
Opublikowano 7 października7 paź Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):To nie są moje słowa, więc nie wiem. ;)Akurat Plejka to bardziej z kwestii praktycznych - każda gra w wersji fizycznej, no i jednak PRO to jest jakiś boost na najbliższe lata. Z gier, nie przesadzam, tylko Astro i Stellara.Tylko, że no, to jest trochę taka fanaberia, bo na Xboxie mógłbym spokojnie przetrwać do końca generacji. Bardziej patrzę w stronę handheldow - S2 i Vity.Mam bardzo podobnie, wyjebałem plejke po ograniu tych 3-4 gier, których nie było u konkurencji, spędziłem wyborne lata na xsx i teraz mam fanaberie na PRO pod kątem kilku gierek do końca generacji. Oczywiście zostawiam pod tv najlepiej zaprojektowaną konsolę obecnej generacji, z dojebanym abonamentem za zdrapki z eneby:)
Opublikowano 7 października7 paź 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a):Przecież SH2R już tuż za rogiem czai się na XSX to sobie kupi, plejka nie potrzebna.może woli ograć z abonamentu takie tam nawyki z śmiećboxa
Opublikowano 7 października7 paź 25 minut temu, messer33 napisał(a):może woli ograć z abonamentu takie tam nawyki z śmiećboxa 3 godziny temu, Shen napisał(a):Najlepszy abonament na rynku a w gamepassie co tam? Podwyżki?Friendly fire, powtarzam, FRIENDLY FIRE
Opublikowano 7 października7 paź Nie jest to przypadek, że mała, japońska firma z tradycjami rozjebała w wojnie konsolowej giganta jakim jest microsoft.
Opublikowano 7 października7 paź Rok po premierze? Myślę, że to idealny czas. Większość gier single player sprzedaję się w pierwszych dniach/tygodniach a potem sprzedaż siada. Ci co faktycznie chcieli kupić to już to zrobili, teraz wpadnie dodatkowa kasa z abonamentu.
Opublikowano 7 października7 paź Piękna oferta abonamentu PS+ na spooky miesiące! Minus ten kasztan od cuckmanna.
Opublikowano 7 października7 paź Paolo bot kłębek nerwów, nie radzi sobie z emocjami. Przejście do niebieskiego królestwa powinno mu pomóc.