Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 1 godzinę temu, łom napisał(a):Gadka z Konsolite. Najlepszy tekst 1:39 "ja wolę bardziej elokwentny poziom humoru" powiedział Konsolite który na Wciśnij Start udaje Scooby Doo Oj tam, oj tam, jaka publika taki humor XDCoś tam, coś tam Danger Zone ;)@łom czujny jak zawsze , link wrzucony , więc nie muszę się fatygować ;)Godzinę temu, Pix napisał(a):Ale tu Konsolka ładnie i składnie gada, aż dziwnie się słucha. Chyba robione na trzeźwo.PoGraduszki od kilku(nastu) odcinków bez wspomagania nagrywam(y) ;)Jak widać jeszcze mogę zaskoczyć i to nie jest moja ostateczna forma ;) Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Konsolite
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, Konsolite napisał(a):Oj tam, oj tam, jaka publika taki humor XDCoś tam, coś tam Danger Zone ;)@łom czujny jak zawsze , link wrzucony , więc nie muszę się fatygować ;)PoGraduszki od kilku(nastu) odcinków bez wspomagania nagrywam(y) ;)Jak widać jeszcze mogę zaskoczyć i to nie jest moja ostateczna forma ;)Jestem gotowy na redemption arc Konsolite. Porzucisz Guilty Gear i zaczniesz grać w indycze walking simy z głębokim przesłaniem o tym, że wszyscy powinniśmy się kochać i szanować
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, Pix napisał(a):Jestem gotowy na redemption arc Konsolite. Porzucisz Guilty Gear i zaczniesz grać w indycze walking simy z głębokim przesłaniem o tym, że wszyscy powinniśmy się kochać i szanowaćTo się nigdy nie stanie, doskonale o tym wiemy ;)