Opublikowano 2 czerwca2 cze 6 godzin temu, Pix napisał(a):Planujecie jakoś za tydzień odcinek specjalny na podsumowania state of play, summer game fest i xbox showcase? Czy raczej dopiero się tym zajmiecie za miesiąc w następnym odcinku?W sumie fajnie by było usłyszeć Wasze wrażenia na świeżo ;pJak chłopaki będą miały siłę itp to nie widzę problemu, kwestia czy będzie o czym nagrywać , ale niewykluczone że tak - oczekuj nieoczekiwanego ;)
Opublikowano wtorek o 21:365 dni 8 godzin temu, jar3czek napisał(a):Timed exclusive dla YT i ten odcinek pojawi się niedługo na platformach podcastowych (a konkretniej Applowe podcasty)?;)Już ścigam Aziego Przy okazji też podpytam - jest jakiś powód dla którego wszystkie odcinki z serii Extra pojawiają się tylko na YT? W appkach podcastowych o tyle fajnie się tego słucha, bo łatwo się przełączać pomiędzy telefonem a autem (car play), można szybko ściągnąć odcinek do odsłuchania offline np w samolocie.Eeee, nie wiem czy jest jakiś powód - zapytam Aziego, gdyż on jest dosłownie stroną techniczną ;)
Opublikowano czwartek o 09:304 dni W dniu 2.06.2026 o 15:20, jar3czek napisał(a):Timed exclusive dla YT i ten odcinek pojawi się niedługo na platformach podcastowych (a konkretniej Applowe podcasty)?;)Przy okazji też podpytam - jest jakiś powód dla którego wszystkie odcinki z serii Extra pojawiają się tylko na YT? W appkach podcastowych o tyle fajnie się tego słucha, bo łatwo się przełączać pomiędzy telefonem a autem (car play), można szybko ściągnąć odcinek do odsłuchania offline np w samolocie.Szczerze, to chcę przyciągnąć więcej osób do Youtube. EXTRA są na Spotify ale tylko dla wspierających jako eksperyment. Odcinek z FF niestety został zablokowany przez Spotify i nie chce mi się go edytować, ale pewnie w końcu to zrobię.Powód jest taki, że zaskakująco dużo osób nie wiedziało o istnieniu kanału Youtube więc jest to próba zgarnięcia ich do platformy-matki, gdzie czasem pojawiają się też inne materiały niż tylko Pograduszki. Nie są to mainlinowe epizody więc myślę jak to ugryźć.
Opublikowano czwartek o 15:174 dni Dla tych co jeszcze nie zaliczyli czerwcowego odcinka - odcinek specjalny ;)W myśl zasady - a teraz coś z zupełnie innej beczki, w sam raz na długi weekendzik ;)