Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja finalnie odpuściłem po waszych postach, zostawiam miejsce na mobilne front mission co wychodzi za miesiąc.2 godziny temu, Szwed napisał(a):Phantom X to chyba w ogóle robi jakieś chińskie studio z tego co kojarzę xd.gra od roku jest w Chinach, więc nie trzeba się martwić, że szybko padnie
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Wiem, nawet rok temu w czerwcu mieli jakiś event w Apple Store'ach w Chinach jak tam byłem, ale nie chciało mi się zmieniać regionu, żeby ściągnąć i bawić się na chińskim serwerze.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Jedno przyznam - jak ktoś lubi OST piątki, to jest tutaj sporo fajnych nowych kawałków.Skończyłem pierwszy pałac. Bez spoilerowania tylko powiem, że mocno odtwórcze to to, ale ogólnie dobrze się grało. Liczę z czasem na jakiś twist fabularny.1 godzinę temu, pawelgr5 napisał(a):Mój kod jak by co: 69817656Coś za krótki ten numer, jak na ID?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @Suavek w menu głównym wszedłem w menu "User" i miałem swój User ID z ikonką służącą do kopiowania. Jest jeszcze to w prawym dolnym rogu ekranu jak gram i to jest: 60006236755. Jak jestem retardem do sorry ale ten numer sie nigdzie mi nie pojawiał wczesniej.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 22 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):@Suavek w menu głównym wszedłem w menu "User" i miałem swój User ID z ikonką służącą do kopiowania. Jest jeszcze to w prawym dolnym rogu ekranu jak gram i to jest: 60006236755. Jak jestem retardem do sorry ale ten numer sie nigdzie mi nie pojawiał wczesniej.Faktycznie. Nie zwróciłem nawet uwagi, że to inne numery. Zakładam, że ten z menu głównego to jakiś ogólny dla konta, zaś ten do wymiany ze znajomymi, dłuższy, to ten widoczny w prawym dolnym rogu (szkoda, że nie da się ukryć). Można też go skopiować z poziomu profilu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Dobra dodałem Cie (zakładam ze request był od Ciebie). Zagrałem chwile do pierwszego bossa i odblokowało mi się miasto i w końcu mogę robić poboczne aktywności. Zobaczymy co dalej. Skoro i tak fabuła będzie rozwleczona na miesiące to nie mam zamiaru się śpieszyć. Swoją drogą jest tyle nowych postaci, że jak by chcieli dalej doić piątke to mają duzo materiału na P5 Arena i to taneczne.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tak, wysłałem Ci invite. Nie zmieniałem imienia postaci, podobnie jak duża część graczy, więc trochę ciężko się czasem połapać w znajomych, ale jak mogę to wolę mieć "kanoniczne" imię bohatera, zamiast swojego.Drugi złol zapowiada się trochę lepiej od pierwszego. Otwiera się też więcej lokacji w mieście, w tym też usługi NPC znanych z oryginału. Cut-scenki i nowi bohaterowie nawet intrygują z czasem. Generalnie od strony walorów produkcji P5X naprawdę solidnie naśladuje oryginał. Tzn. wypada to jak pełnoprawna gra, a nie np. tania mobilka ze sprite-ami 2D robiona po linii najmniejszego oporu, albo z użyciem AI. Zaskoczony jestem nawet ilością przerywników anime, które wyglądają naprawdę porządnie.Nawet spoko jest też ten Event z P5. Można zwiedzić w kilku misjach pierwszy pałac P5 i spotkać bohaterów oryginału. Oczywiście to historyjka poboczna i niekanoniczna, ale jeśli eventy w grze będą prezentować tego typu poziom, to tym bardziej stwierdzam, że niczego sobie ta gra. Widziałem, że podobny event ma też P3R.Ogólnie wciągnęła mnie ta gra. Jest co robić, także poza fabułą. Nie wiem, czy to dobrze, czy nie, bo już czasu mi na to zeszło w kilka dni, zamiast np. grać w Raidou... :/
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Moje ID: 60009793004Właśnie jadę z dalszą częścią fabuły, a może nawet pokonam tego skurzybyka walącego z bara, bo mam 30 poziom xd