Jump to content

Persona phantom x

Recommended Posts

Gra mobilna ale wygląda na raczej dużą personke wiec szkoda żeby temat kisił się w martwym dziale gier mobilnych.

Premiera najpierw w Chinach.

Czy jestem zniesmaczony że po 5 latach od europejskiego wydania piątki dostajemy gre mobilną i to osadzoną w świecie 5ki zamiast kolejnej dużej odsłony? Jestem w chuy.

Czy będę grał? Będę :wujaszek:

• beka z typa 1

Podobno będzie też na PC, aczkolwiek nie mogę znaleźć teraz źródła.

Wydawcą będzie chiński Perfect World, co nie jest dobrym znakiem. Gra na rynek chiński = gacha.

Meh. Copy-paste P5. Niby może być fajne, a skończy jak Diablo Immortal pewnie. Już bym serio wolał kolejną potańcówkę.

Cytat

A release date was not announced, but it will be a free-to-play title with item-based in-app purchases.

Cytat

Though the announcement itself does not mention a PC version, the playtest will be held on PC and Android devices.

Cytat

The game is focused on the theme of “desire,” and tells the story of students who have awakened to their “Personas,” facing difficulties together in an era of “low desire.” A mysterious old man with a long nose, a strange underwater room, an owl that can speak human language, and another world separate from reality—these seemingly unrelated things are all somehow connected. Players will take on the role of a student, attending classes during the day and participating in activities such as baseball or watching movies with friends during their free time. After school, they can infiltrate the other world, which appears in the form of palaces with different themes, and use their Personas to engage in high-octane battles against enemies.

Normalnie bym nie miał nic przeciwko spinoffowi robionego niskim kosztem, ale ta chińszczyzna wszystko zepsuje. Albo będzie gacha z personami, albo jakaś energia, poziom trudności zawyżony na potrzeby mikrotransakcji, lub jeszcze inne restrykcje, czy limity.

No nic, jak będzie na PC dostępne bez zbędnego kombinowania, to się sprawdzi. Mobilkę ignoruję.

No persona idealna żeby doić na mikrotransakcje. Tu nową personke sobie wylosuj, tu jakieś ubranko a tu damy bossa którego nie rozyebiesz dopóki nie dasz nam pieniążków albo nie będziesz farmił 100h :) pyerdolony atlus, nienawidze tej firmy

43 minuty temu, Pupcio napisał:

No persona idealna żeby doić na mikrotransakcje. Tu nową personke sobie wylosuj, tu jakieś ubranko a tu damy bossa którego nie rozyebiesz dopóki nie dasz nam pieniążków albo nie będziesz farmił 100h :) pyerdolony atlus, nienawidze tej firmy

Atlus nie umie liczyć do 6. :newell:

1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Gra mobilna ale wygląda na raczej dużą personke wiec szkoda żeby temat kisił się w martwym dziale gier mobilnych.

Premiera najpierw w Chinach.

Czy jestem zniesmaczony że po 5 latach od europejskiego wydania piątki dostajemy gre mobilną i to osadzoną w świecie 5ki zamiast kolejnej dużej odsłony? Jestem w chuy.

Czy będę grał? Będę :wujaszek:

Jebane skurwysyny :/

Na szczęście mam P3P na decku do ogrania, to poczekam kolejne kilka lat.