Skocz do zawartości

Persona phantom x

Featured Replies

Opublikowano

Ja finalnie odpuściłem po waszych postach, zostawiam miejsce na mobilne front mission co wychodzi za miesiąc.

2 godziny temu, Szwed napisał(a):

Phantom X to chyba w ogóle robi jakieś chińskie studio z tego co kojarzę xd.

gra od roku jest w Chinach, więc nie trzeba się martwić, że szybko padnie

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Posłuchałem trochę tego 16 Bit Bear, bo całkiem rzeczowo i składnie gada. Sam grał bez wydawania kasy na serwerze koreańskim i tak patrząc, to nie wyglądało to źle, ile rzeczy można spokojnie zdobyć z

• pawelgr5
    pawelgr5

Patrze na te filmiki i widzę, że tam poszedł potężny nakład pracy. Z jednej strony fajnie a z drugiej sie człowiek wkurza, że to wszystko na bezczelne wyciąganie hajsu w nieskończoność. Tyle zasobów n

• Z tego co czytałem, jak cię jakies rankingi nie obchodza i sobie chcesz story grać bez spiny, to można wszystkim przejść i nie ma co patrzec na tier listy.

Opublikowano

Wiem, nawet rok temu w czerwcu mieli jakiś event w Apple Store'ach w Chinach jak tam byłem, ale nie chciało mi się zmieniać regionu, żeby ściągnąć i bawić się na chińskim serwerze.