Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona phantom x

Featured Replies

Opublikowano

Drugi opening. Wrzucam, bo fajny i utworek, i animacja.

Za tydzień patch 4.0 z nowym pałacem i wszystkim co za tym idzie. Z jakiegoś powodu myślałem, że to już rocznica gry, ale się pomyliłem, bo ta będzie dopiero w czerwcu.

Póki co kończą chyba fabularne collaby z P5R na jakiś czas, bo w ostatnim byli Akechi i Violet. Tj. ciąg dalszy chyba za dłuższy czas. Za to zaczną wałkować P3R i w sumie nie wiem, czy to będzie czysty fanservice, czy tam też jakaś fabuła rzekomo ma być. Postacie P3 w gacha wałkują na chińskim serwerze do teraz.

Patrzę na listę nadchodzących postaci i bardzo niepokojąco to wygląda, bo bez wydawania kasy i bez dużego szczęścia trzeba będzie chyba sporo odpuścić. A ja już i tak w nosie mam postacie P3, za wyjątkiem może Akihiko.

Z tym, że tak jak już kiedyś mówiłem, te postacie z gacha to głównie zachcianka do regularnego grania. Fabułę od kilku miesięcy przechodzę bez problemów właściwie jednym teamem. Sporadyczna nowa postać tylko to może ułatwiać z czasem.

• Odpowiedzi 200
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Posłuchałem trochę tego 16 Bit Bear, bo całkiem rzeczowo i składnie gada. Sam grał bez wydawania kasy na serwerze koreańskim i tak patrząc, to nie wyglądało to źle, ile rzeczy można spokojnie zdobyć z

• Patrze na te filmiki i widzę, że tam poszedł potężny nakład pracy. Z jednej strony fajnie a z drugiej sie człowiek wkurza, że to wszystko na bezczelne wyciąganie hajsu w nieskończoność. Tyle zasobów n

• Z tego co czytałem, jak cię jakies rankingi nie obchodza i sobie chcesz story grać bez spiny, to można wszystkim przejść i nie ma co patrzec na tier listy.