Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Drugi opening. Wrzucam, bo fajny i utworek, i animacja.Za tydzień patch 4.0 z nowym pałacem i wszystkim co za tym idzie. Z jakiegoś powodu myślałem, że to już rocznica gry, ale się pomyliłem, bo ta będzie dopiero w czerwcu.Póki co kończą chyba fabularne collaby z P5R na jakiś czas, bo w ostatnim byli Akechi i Violet. Tj. ciąg dalszy chyba za dłuższy czas. Za to zaczną wałkować P3R i w sumie nie wiem, czy to będzie czysty fanservice, czy tam też jakaś fabuła rzekomo ma być. Postacie P3 w gacha wałkują na chińskim serwerze do teraz.Patrzę na listę nadchodzących postaci i bardzo niepokojąco to wygląda, bo bez wydawania kasy i bez dużego szczęścia trzeba będzie chyba sporo odpuścić. A ja już i tak w nosie mam postacie P3, za wyjątkiem może Akihiko.Z tym, że tak jak już kiedyś mówiłem, te postacie z gacha to głównie zachcianka do regularnego grania. Fabułę od kilku miesięcy przechodzę bez problemów właściwie jednym teamem. Sporadyczna nowa postać tylko to może ułatwiać z czasem.