Jump to content

SP Football Life 2023

Daffy

Recommended Posts

Posted

Prawdopodobnie najlepsza gra piłkarska ever i to za darmo

Fanowski projekt sceny pesa. Wzięli kod ostatniego Pesa2021 i stworzyli swoją grę piłkarską.

Oczywiście pełne licencje na drużyny, poprawione stadiony i nowe obiekty, poprawione twarze blisko 6000 piłkarzy, przebudowany master league. Mało? Przebudowany również gameplay, AI, zachowanie piłkarzy, responzywnosc itd.

Strona projektu:

https://www.pessmokepatch.com/2022/05/FL2023.html

Jak zainstalować to na steam decku:

https://github.com/eskay993/gamefiles/tree/main/sp-football-life-2023

Działa tylko na pc i oczywiście jest to gra offline, tryby online nie działają 

Posted

No jak dla mnie to nie stworzyli nowej gry, to jest po prostu dojebany mod do PES'a 2021. Wygląda naprawdę spoko, jakbym jeszcze siedział na PC, a szczególnie na scenie moderskiej PES'a to na pewno bym sprawdził.

Posted
4 godziny temu, Daffy napisał:

Prawdopodobnie najlepsza gra piłkarska ever i to za darmo

No za darmo, bo to piracka wersja z crackiem 1.01 od crackerów z CPY.

PS. Na 100%, jestem pewny, więc nie zapraszam do dyskusji.

I tak jak pisze Mysza, to po prostu mod i nic więcej. Tak zwane "suwaczki" poszły w ruch, nic nowego na scenie modderskiej.

• Like 1
Posted (edited)

Ten mod jest obecnie najlepszą gameplayowo dostępną grą piłkarską na rynku. Bardzo dobrze, że nie ma online, które pogrążyło już dwie oficjalne gry piłkarskie zamieniając je w karcianko/zręcznościówki 

Edited by ścierpła mi noga
  • 1 month later...
Posted

63 mecze już w to rozegrałem od czasu założenia tematu. Rewelacyjnie się gra, aktualnie w trakcie drugiego sezonu master league, nie pamiętam kiedy tak dobrze bawiłem się w grze piłkarskiej bez online grając na AI. Musze jeszcze znaleźć czas by z ziomkami pograć na kanapie konkretniej i wtedy mogę dać werdykt czy to faktycznie najlepsza gra piłkarska obecnie. Z wad do poprawki bo pewnie edycję 2024 scena wyda to sędziowie, często gwiżdżą przewinienia z powietrza, a kosy puszczają 

• 7 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Czy to normalne że na PES 2021 i tak samo na Football live 2024 mam użycie procesora 90-100 % i temperatury 95 -100 stopni. Dziwne że te wyniki w czasie uruchomionego menu. Podczas meczu temperatury 10 stopni mniej. GPU w miarę normalnie. Laptop legion 5 ryzen 5.