Opublikowano sobota o 14:571 dzień https://fdb.pl/wiadomosci/59304-najdrozsza-pomylka-hollywood-film-za-150-mln-dolarow-tonie-w-box-officeJa pierdzieleeee. A wróżyłem tej produkcji spory sukces, tzn. żeby chociaż zarobiła w BoxOffice na swoje, żeby kilka setek milionów filmodolarów uciułała. A tu? Nasz nowy Kapitan Ameryka... wystąpił w filmie, który będzie mega porażką. Oł maaaan. Ale i tak odpalę pewnie na jakimś VOD, bo temat i gatunek filmu dla mnie odpowiedni. Zdarzają się takie ,,czorne jak smoła łabędzie"...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 31.03.2026 o 16:52, Shen napisał(a):Oglądam rozpiskę w moim kinie i He-mana będą grać tylko w dubbingu. Co za pojebane czasy. Straszny film też w dubbingu za to potem dopiero potem napisy. A najlepszy był Mortal na premierę w dubb xD debili wychowują co czytać nie potrafią i w dodatku bez gustu bo ten polski dubbing to się jedynie do kreskówek nadaje.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Plugawy napisał(a):Oglądam rozpiskę w moim kinie i He-mana będą grać tylko w dubbingu. Co za pojebane czasy. Straszny film też w dubbingu za to potem dopiero potem napisy. A najlepszy był Mortal na premierę w dubb xD debili wychowują co czytać nie potrafią i w dodatku bez gustu bo ten polski dubbing to się jedynie do kreskówek nadaje.Dziwne kino, chyba się przejdę znowu do imaxa, mortala dobrze się oglądało na tym ekranie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. U mnie jest kino studyjne, ale zawsze były seanse w napisach i dubb głównie dla filmów dla gówniarzerii. Ostatnio dopiero coś się pojebało. Chyba napiszę do kierownika kina i się wyżalę.