Opublikowano 21 kwietnia 20241 r 1:26,267 A_Bogush W tym tygodniu czas raczej tylko dla frekwencji. Ale w ogóle sam tor ma chyba najbardziej nasycone kolory w całej grze, mocno to przypomina GT7.\
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Autor Na tym etapie kończymy II serię i zawieszamy rywalizację. Prawie wyczerpaliśmy listę torów, a po 5 miesiącach rywalizacji wypaliła się też frekwencja, więc będzie trzeba pomyśleć o reaktywacji za parę miesięcy. Wyniki za VIII tydzień w pierwszym poście, poprawiłem też wyniki za VII. Tak natomiast wyglądają ostateczne wyniki za II serię zmagań. KLASYFIKACJA GENERALNA II SERII: 1. Magik (79 PKT) 2. Szymek (63 PKT) 3. Donatello1991 (55 PKT) 4. Aleks (51 PKT) 5. A_Bogush (42 PKT) 6. Bartg (39 PKT) 7. ofsajd (19 PKT) 8. MaZZeo (18 PKT) 9. SnoD (17 PKT) 10. Pianista911 (14 PKT) 11. Marcin_wawa (7 PKT) ZWYCIĘZCY II SERII: 1. @Magik 2. @Szymek 3. @Donatello1991 Edytowane 23 kwietnia 20241 r przez SnoD
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r No tak myślałem, ze tyle na ten moment będzie. Na jesień można wrócić śmiało.
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Autor Tylko zawieszamy. Potrzebny głód rywalizacji, który po 5 miesiącach niemal nieprzerwanych zmagań siłą rzeczy musiał się w końcu wypalić, no i potrzeba trochę nowej zawartości, która dochodzi z czasem. Ja też teraz mam trochę za mało czasu żeby to ogarniać, więc przerwa wszystkim wyjdzie ba dobre
Opublikowano 23 kwietnia 20241 r Senkjumersi Ja tam jestem zawsze chętny na tego typu rewalizacje. Jak będziecie chcieli ponownie ruszyć to bankowo się zamelduję. Niezależnie od gry (Asseto Corsa Competizione? ).
Opublikowano 25 kwietnia 20241 r Dzięki za organizację i rywalizację. Dobrze się składa z tą przerwą. Ostatnie rundy już mi ciężko szły. A i GP się kończy - nie będzie powodu przedłużać. Do następnego!
Opublikowano 26 kwietnia 20241 r Dzięki Panowie, liga to świetna inicjatywa Ściganie się z waszymi czasami to często był mocny dreszczyk emocji, a z każdym wyścigiem skill powoli wzrastał. Do czołówki trochę brakuje, ale i tak jestem zadowolony ze swoich czasów. A może byśmy później spróbowali może wspólnego wyścigu online (jeżeli Motorsport w ogóle oferuje taką możliwość )? Albo może w trochę luźniejszej atmosferze konwoje w Horizon 5? Tu już byłby dobry forumkowy team. Edytowane 26 kwietnia 20241 r przez A_Bogush
Opublikowano 1 maja 20241 maj 5 minut temu, Magik napisał: Nikt z Was nie jeździ w wyróżnionych wyzwaniach rywali? Xd większość grala jeszcze w gre tylko ze względu na ligę forumowa. Ja gram tylko kontent kariery jak dodają. Edytowane 1 maja 20241 maj przez Donatello1991
Opublikowano 1 maja 20241 maj Ja również odpalałem głownie ligowe eventy, ale jak się skończyły to przerzuciłem się na wyróżnione czasówki rywali. Byłem zaskoczony że nie ma tam żadnego czasu znajomych. A szkoda bo mimo frekwencji ok 10k drajwerów, można powalczyć o całkiem przyzwoite pozycje . Jedno co mnie wkurza to to, że w rywalach mamy z reguły tę samą (najbrzydszą) porę dnia - południe. Giera ze swoim systemem pogody i pór dnia potrafi wyglądać naprawdę bardzo dobrze, ale w czasówkach jest zawsze ten sam rzyg.
Opublikowano 1 maja 20241 maj Autor No to generalnie największy debilizm w grze, że nie można ustawiać w pełni customowych wyzwań w rywalach. To jak kupić Ferrari, a jeździć po wiejskich drogach.
Opublikowano 2 maja 20242 maj Ja bym może jeździł gdyby była jakaś nagroda za te rywale, tak jak są nagrody za triale w Gran Turismo. Ogólnie FM bardzo mało kasy sypie.
Opublikowano 3 maja 20243 maj Odnoszę wrażenie że jest wręcz odwrotnie. Na forumkowej lidze ugrałem grube miliony Cr.
Opublikowano 3 maja 20243 maj Autor Jak się w rywalach zrobiło kilka kółek to sypało po kilkadziesiąt tysięcy kredytów. Moim zdaniem dużo.