Opublikowano 20 marca 20241 r Mega fajny okres na umiejscowienie akcji, no i czuwa przy tym jedna z najlepszych babek w branży
Opublikowano 20 marca 20241 r Powiem wam chuopaky, że hollywood i zachodnie studia doprowadziły do tego, że jaranie się superbohaterami to absolutny S Z T R Y M S. Masakra.
Opublikowano 20 marca 20241 r “The game is an action adventure helmed by former Naughty Dog lead Amy Hennig, using the latest nanite and lumen tech in UE5” No raczej zapowiada sie na hicior, babeczka z ND albo UE5. Cos z tego pyknie
Opublikowano 20 marca 20241 r Czy to kolejna gra usługa na 4 czy może historia dla samotnego gracza. Bo jak to pierwsze to zero podjarki.
Opublikowano 21 marca 20241 r Jeśli dobrze zrozumiałem to ma być story driven action adventure... czyli na szczęście raczej w miarę liniowa przygoda dla pojedynczego gracza. Prezentacja pokazuje przeskok względem poprzedniej generacji (względem np. Uncharted 4, RDR2 czy TLoU2) jakiego pierwotnie oczekiwałem po obecnej generacji konsol.... a jaki zobaczymy pewnie dopiero na PS6... chyba, że w natywnym 720-1080p w filmowych 24fps. Edytowane 21 marca 20241 r przez Emet
Opublikowano 21 marca 20241 r fajnie fajnie Cytat a teraz pokażcie gameplay i dajcie info czy to nie kolejny gaas
Opublikowano 23 marca 20241 r Zajawka świetna, nawet przy obecnym zmęczeniu tematem superhero mają moją uwagę. Jeżeli to single to
Opublikowano 23 marca 20241 r Graficznie wygląda fajnie, setting i bicie niemców też zawsze spoko. Jakiś gameplay by się przydał.
Opublikowano 24 marca 20241 r On 3/23/2024 at 4:35 AM, Bzduras said: Graficznie wygląda fajnie, setting i bicie niemców też zawsze spoko. Jakiś gameplay by się przydał. Hej hej hej!!! Nazistów!! Jakich Niemców, tak nie ma żadnych Niemców. Wojnę wywołali Naziści, a Niemcy byli tej wojny ofiarami. Co Ty kurde gazet nie czytasz?
Opublikowano 24 marca 20241 r 7 minutes ago, Bzduras said: Niemcy i chuj. "Nie ze mną te numery, Brunner" Zgłaszam posta do SweetBaby