Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kingdom Come: Deliverance II

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 154,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie no z tą figurką to ludzie kochani są jakieś granice, wygląda jak gówno      

• nero2082
    nero2082

wrażenia na gorąco: jestem zauroczony oporowo, to jest totalny detox od ubiraków   żeby nie przedłużać: to co mnie najbardziej pokopało po głowie to warstwa fabularna,dla której po prostu ch

Opublikowano
29 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Ja bym chciał pójść spać, ale drzwi z wyrkiem zamknięte. :frog: Jakim cudem to przeoczyli. 

Gdzie? 

Opublikowano

Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. :kaz:

Opublikowano
18 minut temu, Butt napisał(a):

Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. :kaz:

Pewnie za jakiś czas się skapną, więc uważaj, jak tam się pojawisz:Coolface:

Opublikowano

To już było dawno temu, więc raczej małe szanse.

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał(a):

Wydaje mi się że główny wątek to można i w 50 zrobić, sugeruje się % w dashu PS5. 

Mam nadzieję, że będzie można normalnie grać po zakończeniu. 

Opublikowano
25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Skończył ktoś już główny wątek, 100h leciutko, co nie? 

Tak, wczoraj skończyłem, około 110 godzin na liczniku. Jeszcze trochę pogram sobie, bo mam parę pierdół do zrobienia. No i mój prywatny projekt - zaszlachtowanie wszystkich mieszkańców Troskowic. :kratoswoke:Nie wiem czy to jakiś bug czy przez wydarzenia z gry, ale na pierwszej mapie mam wszędzie reputację na czerwono. Gdzie nie wejdę to jadą po mnie jak Ferdek po Boczku.

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):

Też mam 1 kostkę antiocha, ale nie wiem, gdzie ją znalazłem. Może jak wpadną 2 kolejne, to zacznę grać:D

Czyszczę ostatnie znaczniki na pierwszej mapie i jedną kostkę znalazłem teraz w ciekawym miejscu koło młyna w Dolnym Seminie - miejscówka zwie się Pszczele ule. Była w jednym ulu.

Opublikowano

Ma ktoś pożyczyć do dziesiątego 52k groszy? 

xd.jpg

Opublikowano

Po ubiciu każdego w wiosce kara wynosi 78k. Niestety niektórzy są nieśmiertelni, jak np. wójt. Teraz jeszcze odwiedzę zamek Troski, tam też wyrównam rachunki. 

E: Von Bergow pojechał w delegację i od razu wszyscy odsypiają na robocie. :kekw:

xd2.jpg

Opublikowano

Jestem po bardzo ważnym momencie fabuły i 45h grania i jestem pod wrażeniem, że według Steam już 45% graczy tam doszło. Szokujące liczby. 

Opublikowano
50 minut temu, Paolo1986 napisał(a):

Ciekawe, że nie od razu stryczek grozi za tyle trupów:sonkassie:

Ja bym przyjął teraz karę, a potem drugi raz dokonał zbrodni:kratoswoke:

Pokaż ukrytą zawartość

:kekw:

Może i grozi, tylko kto miałby mnie ukarać? :Coolface:  Niesamowite jakim Henryk jest koksem pod koniec gry. Jak byłem tam na zamku podczas fabuły, to bałem się krzywo spojrzeć na strażników, a teraz lecę z nimi jak przecinak.

Opublikowano

To polowanie na kłusowników to trochę z dupy jest

Spoiler

-jesteś kłusownikiem?

-no w sumie tak

-to idziesz ze mną do wójta, powieszą cię!

-no dobra, chodźmy 

Opublikowano

Wczoraj w nocy robiłem ten quest ważny fabularny ciągle będąc obciążonym, co by staty rosły i loot nie zniknął, prawdziwy hardkor biec przez las w ten sposób :CoolStoryBro:. Do tego

Spoiler

po torturach

miałem 5 z każdej statystyki. 

Opublikowano

Też byłem mocno przeładowany na tamtym etapie, a szkoda było sprzęt wyrzucać.