Opublikowano 24 lutego24 lut Ja bym chciał pójść spać, ale drzwi z wyrkiem zamknięte. Jakim cudem to przeoczyli.
Opublikowano 24 lutego24 lut 29 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ja bym chciał pójść spać, ale drzwi z wyrkiem zamknięte. Jakim cudem to przeoczyli. Gdzie?
Opublikowano 24 lutego24 lut Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął.
Opublikowano 24 lutego24 lut 18 minut temu, Butt napisał(a): Miałem na drugiej mapce taki bug w którejś oberży. Mam tam wykupione na stałe miejsce do spania. Taka mała komórka bez drzwi, gdzie mnie zawsze wyganiali jak wchodziłem tam po godzinach zamknięcia, o ile mnie przyłapali. Raz jak byłem przeciążony, ledwo żywy po walkach z bandytami, w dodatku Henryczkowi już się oczy zamykały, bo dawno nie spał, to jakaś kurwa gosposia mnie zauważyła i obudziła zaraz po położeniu się. Tak się wkurzyłem, że ją zaciukałem i wyrzuciłem truchło w krzaki za stodołą, po czym poszedłem smacznie spać. Nikt się nie skapnął. Pewnie za jakiś czas się skapną, więc uważaj, jak tam się pojawisz
Opublikowano 24 lutego24 lut Wydaje mi się że główny wątek to można i w 50 zrobić, sugeruje się % w dashu PS5.
Opublikowano 24 lutego24 lut 12 minut temu, messer88 napisał(a): Wydaje mi się że główny wątek to można i w 50 zrobić, sugeruje się % w dashu PS5. Mam nadzieję, że będzie można normalnie grać po zakończeniu.
Opublikowano 24 lutego24 lut Ja mam 80% a na drugiej mapie zrobiłem z głównych questów może Spoiler 3
Opublikowano 24 lutego24 lut 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Skończył ktoś już główny wątek, 100h leciutko, co nie? Tak, wczoraj skończyłem, około 110 godzin na liczniku. Jeszcze trochę pogram sobie, bo mam parę pierdół do zrobienia. No i mój prywatny projekt - zaszlachtowanie wszystkich mieszkańców Troskowic. Nie wiem czy to jakiś bug czy przez wydarzenia z gry, ale na pierwszej mapie mam wszędzie reputację na czerwono. Gdzie nie wejdę to jadą po mnie jak Ferdek po Boczku.
Opublikowano 24 lutego24 lut 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a): Też mam 1 kostkę antiocha, ale nie wiem, gdzie ją znalazłem. Może jak wpadną 2 kolejne, to zacznę grać Czyszczę ostatnie znaczniki na pierwszej mapie i jedną kostkę znalazłem teraz w ciekawym miejscu koło młyna w Dolnym Seminie - miejscówka zwie się Pszczele ule. Była w jednym ulu.
Opublikowano 24 lutego24 lut 4 minuty temu, Butt napisał(a): Ma ktoś pożyczyć do dziesiątego 52k groszy? Haha o uj
Opublikowano 24 lutego24 lut Po ubiciu każdego w wiosce kara wynosi 78k. Niestety niektórzy są nieśmiertelni, jak np. wójt. Teraz jeszcze odwiedzę zamek Troski, tam też wyrównam rachunki. E: Von Bergow pojechał w delegację i od razu wszyscy odsypiają na robocie.
Opublikowano 24 lutego24 lut Ciekawe, że nie od razu stryczek grozi za tyle trupów Ja bym przyjął teraz karę, a potem drugi raz dokonał zbrodni Spoiler
Opublikowano 24 lutego24 lut Jestem po bardzo ważnym momencie fabuły i 45h grania i jestem pod wrażeniem, że według Steam już 45% graczy tam doszło. Szokujące liczby.
Opublikowano 24 lutego24 lut 50 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Ciekawe, że nie od razu stryczek grozi za tyle trupów Ja bym przyjął teraz karę, a potem drugi raz dokonał zbrodni Pokaż ukrytą zawartość Może i grozi, tylko kto miałby mnie ukarać? Niesamowite jakim Henryk jest koksem pod koniec gry. Jak byłem tam na zamku podczas fabuły, to bałem się krzywo spojrzeć na strażników, a teraz lecę z nimi jak przecinak.
Opublikowano 25 lutego25 lut To polowanie na kłusowników to trochę z dupy jest Spoiler -jesteś kłusownikiem? -no w sumie tak -to idziesz ze mną do wójta, powieszą cię! -no dobra, chodźmy
Opublikowano 25 lutego25 lut Wczoraj w nocy robiłem ten quest ważny fabularny ciągle będąc obciążonym, co by staty rosły i loot nie zniknął, prawdziwy hardkor biec przez las w ten sposób . Do tego Spoiler po torturach miałem 5 z każdej statystyki.
Opublikowano 25 lutego25 lut Też byłem mocno przeładowany na tamtym etapie, a szkoda było sprzęt wyrzucać.