Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał(a):

Czasówki czy normalne levele?

Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem.

To moze ja zaczne ..

GvgsjXZXcAA-SiX?format=jpg&name=large

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 142 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał(a):

To moze ja zaczne ..

Na razie zrobiłem dwa.

IMG_20250710_230006.jpg

IMG_20250710_230044.jpg

Opublikowano

Jutro podjade i_am_so_happy

Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka sorry

Opublikowano

7 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.

Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży obama

Opublikowano

Co racja to racka. Giereczka na wypasie good2

Opublikowano

Łapta wszystkie pięć czasów, ten z małpą standardowo do urwania sporo.

IMG_20250711_112326.jpg

IMG_20250711_112354.jpg

IMG_20250711_112421.jpg

IMG_20250711_112443.jpg

IMG_20250711_112515.jpg

Opublikowano

@Square ladne wyniki hi

Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia wallbash

lapka