Opublikowano wczoraj o 16:51 1 dzień 16 minut temu, messer88 napisał(a):Czasówki czy normalne levele?Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem. To moze ja zaczne ..
Opublikowano wczoraj o 21:02 1 dzień 4 godziny temu, MEVEK napisał(a):To moze ja zaczne ..Na razie zrobiłem dwa.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jutro podjade Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 7 godzin temu, MEVEK napisał(a):Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Łapta wszystkie pięć czasów, ten z małpą standardowo do urwania sporo.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. @Square ladne wyniki Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia