Opublikowano czwartek o 16:514 dni 16 minut temu, messer88 napisał(a):Czasówki czy normalne levele?Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem. To moze ja zaczne ..
Opublikowano czwartek o 21:024 dni 4 godziny temu, MEVEK napisał(a):To moze ja zaczne ..Na razie zrobiłem dwa.
Opublikowano czwartek o 22:044 dni Jutro podjade Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka
Opublikowano piątek o 05:553 dni 7 godzin temu, MEVEK napisał(a):Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży
Opublikowano piątek o 09:293 dni Łapta wszystkie pięć czasów, ten z małpą standardowo do urwania sporo.
Opublikowano piątek o 13:053 dni @Square ladne wyniki Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia
Opublikowano sobota o 21:062 dni 1 godzinę temu, kaz1115 napisał(a):Mój póki co najlepszy czas na pierwszej planszyTak na szybkopoprawione trochęi jeszcze trochę
Opublikowano sobota o 23:092 dni Grzesiu jak zawsze prawdziwa bestia speedrun Edytowane sobota o 23:132 dni przez kaz1115
Opublikowano sobota o 23:192 dni Sheet 💪Ja gdzies w dziczy siedze pod namiotami jutro wracamy to cos ugram ale na innej planecie Tymczasem pozdrawiam zajawkowiczow i hardkorow
Opublikowano niedziela o 05:011 dzień 16 minut temu, kaz1115 napisał(a):to i ja poprawiłem przez ciebieCałą noc grałeś?
Opublikowano niedziela o 05:021 dzień Od 4 rano bo zobaczyłem twój wynik .Na tej planszy już się poddaje pora ćwiczyć następną Edytowane niedziela o 05:281 dzień przez kaz1115
Opublikowano niedziela o 10:311 dzień W dniu 11.07.2025 o 10:29, Square napisał(a):Tez pozwole sobie zaczepic naszego forumowego speedrunera Prosze tylko zostaw cos jeszcze do urwania bo u mnie slabo z czasem wiec nie zarwe nocki jak @kaz1115
Opublikowano niedziela o 13:521 dzień 3 godziny temu, MEVEK napisał(a):Prosze tylko zostaw cos jeszcze do urwaniaŁap
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 13.07.2025 o 14:52, Square napisał(a):ŁapNie wiem jak u Ciebie ale mi ciezko bylo urwac te 2 sekundy. Dopiero teraz cos ugryzlem po intensywnej godzinie grania. Wczesniej mialem krotkie sesje i zupelnie nic do mnie na trafialo.Tylko kilka pozycji dzieli nas od siebie z tym ze ja wiem ze cokolwiek wiecej to juz bedze masochizm juz dla mnie