Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał(a):

Czasówki czy normalne levele?

Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem.

To moze ja zaczne ..

GvgsjXZXcAA-SiX?format=jpg&name=large

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 145,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał(a):

To moze ja zaczne ..

Na razie zrobiłem dwa.

IMG_20250710_230006.jpg

IMG_20250710_230044.jpg

Opublikowano

Jutro podjade i_am_so_happy

Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka sorry

Opublikowano

7 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.

Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży obama

Opublikowano

Łapta wszystkie pięć czasów, ten z małpą standardowo do urwania sporo.

IMG_20250711_112326.jpg

IMG_20250711_112354.jpg

IMG_20250711_112421.jpg

IMG_20250711_112443.jpg

IMG_20250711_112515.jpg

Opublikowano

@Square ladne wyniki hi

Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia wallbash

lapka

Opublikowano
1 godzinę temu, kaz1115 napisał(a):

Mój póki co najlepszy czas na pierwszej planszy

Tak na szybko

poprawione trochę

i jeszcze trochę

IMG_20250712_233301.jpg

Opublikowano

Sheet 💪

Ja gdzies w dziczy siedze pod namiotami pawel jutro wracamy to cos ugram ale na innej planecie flag_of_truce

Tymczasem pozdrawiam zajawkowiczow i hardkorow lapka

Opublikowano
16 minut temu, kaz1115 napisał(a):

to i ja poprawiłem przez ciebie

Całą noc grałeś? teehee

Opublikowano

Od 4 rano bo zobaczyłem twój wynik P.Na tej planszy już się poddaje pora ćwiczyć następną

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

To nie będę pisał ile mi zajęło pobicie Aloy_cool1

IMG_20250713_093023.jpg

Opublikowano
W dniu 11.07.2025 o 10:29, Square napisał(a):

IMG_20250711_112443.jpg

GvuxNPcWsAA43VS?format=jpg&name=large

Tez pozwole sobie zaczepic naszego forumowego speedrunera bolduper

Prosze tylko zostaw cos jeszcze do urwania bo u mnie slabo z czasem wiec nie zarwe nocki jak @kaz1115 D

Opublikowano
3 godziny temu, MEVEK napisał(a):

Prosze tylko zostaw cos jeszcze do urwania

Łap

IMG_20250713_155059.jpg

Opublikowano
W dniu 13.07.2025 o 14:52, Square napisał(a):

Łap

IMG_20250713_155059.jpg

Nie wiem jak u Ciebie ale mi ciezko bylo urwac te 2 sekundy. Dopiero teraz cos ugryzlem po intensywnej godzinie grania. Wczesniej mialem krotkie sesje i zupelnie nic do mnie na trafialo.

Gv1hKzsW8AE4tTP?format=jpg&name=large

Tylko kilka pozycji dzieli nas od siebie z tym ze ja wiem ze cokolwiek wiecej to juz bedze masochizm juz dla mnie flag_of_truce

Opublikowano
W dniu 13.07.2025 o 09:31, Square napisał(a):

To nie będę pisał ile mi zajęło pobicie Aloy_cool1

IMG_20250713_093023.jpg

Przed chwilą Mój 10 letni syn wykręcił lepszy czas :) aż jestem w szoku ze tak szybko mu się udało.

IMG_7332.jpeg

Opublikowano

Grę ukończyłem kilka dni temu, przy okazji wbiłem prostą i przyjemną platynę. Astro na każdym kroku zaskakuje nowymi pomysłami, takie levele jak z gąbką, locoroco, czy ten mocno inspirujący się Fezem, zapadają w pamięci. Tutaj nawet napisy końcowe mają na siebie pomysł i angażują gracza. Mimo że gra jest prosta, oprócz kilku specjalnych wyzwań, to nie mogę powiedzieć, aby był to minus gry. Po prostu pochłonęła mnie miodna rozgrywka, oraz ta wszechobecna, pozytywna energia, atakująca gracza z każdej strony. Uśmiech na twarzy obecny przez cały czas.

To jak gra wykorzystuje pada, nawet nie wspomnę. Brawa dla dewelopera, wstyd dla całej reszty, którzy potrafią dodać tylko wibrację.

Świetny tytuł dla 40letniego konia, jak i dla najmłodszych graczy, i to jest kolejny plus tej gry.

Opublikowano

Gierka praktycznie dla kazdego a i tak najlepiej sie bawia stare konie po 40 wychowane na konsolach psclassic