Opublikowano 10 lipca10 lip 16 minut temu, messer88 napisał(a):Czasówki czy normalne levele?Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem. To moze ja zaczne ..
Opublikowano 10 lipca10 lip 4 godziny temu, MEVEK napisał(a):To moze ja zaczne ..Na razie zrobiłem dwa.
Opublikowano 10 lipca10 lip Jutro podjade Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka
Opublikowano 11 lipca11 lip 7 godzin temu, MEVEK napisał(a):Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży
Opublikowano piątek o 13:055 dni @Square ladne wyniki Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia
Opublikowano sobota o 21:064 dni 1 godzinę temu, kaz1115 napisał(a):Mój póki co najlepszy czas na pierwszej planszyTak na szybkopoprawione trochęi jeszcze trochę
Opublikowano sobota o 23:094 dni Grzesiu jak zawsze prawdziwa bestia speedrun Edytowane sobota o 23:134 dni przez kaz1115
Opublikowano sobota o 23:194 dni Sheet 💪Ja gdzies w dziczy siedze pod namiotami jutro wracamy to cos ugram ale na innej planecie Tymczasem pozdrawiam zajawkowiczow i hardkorow
Opublikowano niedziela o 05:014 dni 16 minut temu, kaz1115 napisał(a):to i ja poprawiłem przez ciebieCałą noc grałeś?
Opublikowano niedziela o 05:024 dni Od 4 rano bo zobaczyłem twój wynik .Na tej planszy już się poddaje pora ćwiczyć następną Edytowane niedziela o 05:284 dni przez kaz1115
Opublikowano niedziela o 10:314 dni W dniu 11.07.2025 o 10:29, Square napisał(a):Tez pozwole sobie zaczepic naszego forumowego speedrunera Prosze tylko zostaw cos jeszcze do urwania bo u mnie slabo z czasem wiec nie zarwe nocki jak @kaz1115
Opublikowano niedziela o 13:523 dni 3 godziny temu, MEVEK napisał(a):Prosze tylko zostaw cos jeszcze do urwaniaŁap
Opublikowano poniedziałek o 18:202 dni W dniu 13.07.2025 o 14:52, Square napisał(a):ŁapNie wiem jak u Ciebie ale mi ciezko bylo urwac te 2 sekundy. Dopiero teraz cos ugryzlem po intensywnej godzinie grania. Wczesniej mialem krotkie sesje i zupelnie nic do mnie na trafialo.Tylko kilka pozycji dzieli nas od siebie z tym ze ja wiem ze cokolwiek wiecej to juz bedze masochizm juz dla mnie
Opublikowano wtorek o 17:311 dzień W dniu 13.07.2025 o 09:31, Square napisał(a):To nie będę pisał ile mi zajęło pobicie Przed chwilą Mój 10 letni syn wykręcił lepszy czas :) aż jestem w szoku ze tak szybko mu się udało.
Opublikowano wczoraj o 09:39 1 dzień Grę ukończyłem kilka dni temu, przy okazji wbiłem prostą i przyjemną platynę. Astro na każdym kroku zaskakuje nowymi pomysłami, takie levele jak z gąbką, locoroco, czy ten mocno inspirujący się Fezem, zapadają w pamięci. Tutaj nawet napisy końcowe mają na siebie pomysł i angażują gracza. Mimo że gra jest prosta, oprócz kilku specjalnych wyzwań, to nie mogę powiedzieć, aby był to minus gry. Po prostu pochłonęła mnie miodna rozgrywka, oraz ta wszechobecna, pozytywna energia, atakująca gracza z każdej strony. Uśmiech na twarzy obecny przez cały czas.To jak gra wykorzystuje pada, nawet nie wspomnę. Brawa dla dewelopera, wstyd dla całej reszty, którzy potrafią dodać tylko wibrację.Świetny tytuł dla 40letniego konia, jak i dla najmłodszych graczy, i to jest kolejny plus tej gry.
Opublikowano wczoraj o 12:40 1 dzień Gierka praktycznie dla kazdego a i tak najlepiej sie bawia stare konie po 40 wychowane na konsolach