Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał(a):

Czasówki czy normalne levele?

Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem.

To moze ja zaczne ..

GvgsjXZXcAA-SiX?format=jpg&name=large

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 141,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał(a):

To moze ja zaczne ..

Na razie zrobiłem dwa.

IMG_20250710_230006.jpg

IMG_20250710_230044.jpg

Opublikowano

Jutro podjade i_am_so_happy

Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka sorry

Opublikowano

7 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.

Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży obama

Opublikowano

Łapta wszystkie pięć czasów, ten z małpą standardowo do urwania sporo.

IMG_20250711_112326.jpg

IMG_20250711_112354.jpg

IMG_20250711_112421.jpg

IMG_20250711_112443.jpg

IMG_20250711_112515.jpg

Opublikowano

@Square ladne wyniki hi

Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia wallbash

lapka