Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 16 minut temu, messer88 napisał(a):Czasówki czy normalne levele?Czasowki z tym ze za 1 podejsciem nie ma licznika na ekranie. Dopiero aktywuje sie za 2 podejsciem. To moze ja zaczne ..
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 4 godziny temu, MEVEK napisał(a):To moze ja zaczne ..Na razie zrobiłem dwa.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Jutro podjade Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki. Kazdy ogrywa co mu pasuje i nie ma takiej radochy. Cos tam ogarne jutro ale zrobic dobre czasy w kilku levelach to nie lada gratka
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 7 godzin temu, MEVEK napisał(a):Ogolnie jestem zawiedziony bo nie tak to sobie po ukladalem. 1 level na tydzien jest lepsza opcja do rywalizacji niz rzucenie calej kupki.Gdyby wszystkie gry miały takie problemy jak ASTRO BOT boży
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Łapta wszystkie pięć czasów, ten z małpą standardowo do urwania sporo.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. @Square ladne wyniki Ja na spokojnie sie wezme za jedna planete i sprobuje cos porywalizowac, a za jakis czas przejde na kolejna. Za duzy natlok obowiazkow i innych mniej ciekawych rzeczy do ogarniecia