Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Gotowanie żaby. Trochę liczyłem, że przeczytam jakieś info o DLC ;) I
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 26 minutes ago, Paolo de Vesir said:Gotowanie żaby. Trochę liczyłem, że przeczytam jakieś info o DLC ;) ISkończyłeś podstawkę, że na dlc czekasz?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 18 minut temu, Homelander napisał(a):Skończyłeś podstawkę, że na dlc czekasz?Tak, gdyby nie COE33 to dałbym GOTY albo przynajmniej nr. 2 - gameplayowo fantastyczny, nie wiem czy nie najlepszy z trylogii z kilkoma drobnostkami które mi nie do końca podeszły.Ogólnie to straszna szkoda, że się skończyło. :(
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja niedawno skończyłem i chociaż nigdy nie byłem jakimś fanem tej serii, tak Dark Ages podobał mi się najbardziej z tej nowej trylogii. Gra ma zajebisty flow, gdy przedzieramy się przez całe rzesze przeciwników unikając i parując pociski niczym w jakimś bullet hell i kosząc przeciwników na miazgę. Fabuła to xD, cutscenki wyreżyserowane są tak jakby często ktoś zapomniał podłożyć muzyki. Latanie na tym smoku i bieganie w tym mechu to zbędny bajer, ale samo mięso czyli ten zwykły gameplay kiedy z dwururką przedzieramy się Slayerem przez zastępy piekielne wypada znakomicie. Bardzo dobra gra.