Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM: The Dark Ages

Featured Replies

• Odpowiedzi 503
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czezare
    Czezare

Dla mnie strzelanka arcade pozbawiona segmentu multiplayer nie powinna zasługiwać na ocenę wyższą niż 7/10. Zrozumiałbym, gdyby Multi chcieli stworzyć kolesie od Metro czy Stalkera, którzy nie potrafi

• Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie c

• Jukka Sarasti
    Jukka Sarasti

Zmian jest sporo, choć niekoniecznie jestem ich fanem - na pewno jednak gra się inaczej, niż w poprzednie dwa Doomy. Więcej napiszę, jak przejdę, niemniej to dobra gra, choć wolałem poprzedniczki. Po

Opublikowano
26 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Gotowanie żaby. Trochę liczyłem, że przeczytam jakieś info o DLC ;) I

Skończyłeś podstawkę, że na dlc czekasz?

Opublikowano
18 minut temu, Homelander napisał(a):

Skończyłeś podstawkę, że na dlc czekasz?

Tak, gdyby nie COE33 to dałbym GOTY albo przynajmniej nr. 2 - gameplayowo fantastyczny, nie wiem czy nie najlepszy z trylogii z kilkoma drobnostkami które mi nie do końca podeszły.

Ogólnie to straszna szkoda, że się skończyło. :(

Opublikowano

Ja niedawno skończyłem i chociaż nigdy nie byłem jakimś fanem tej serii, tak Dark Ages podobał mi się najbardziej z tej nowej trylogii.

Gra ma zajebisty flow, gdy przedzieramy się przez całe rzesze przeciwników unikając i parując pociski niczym w jakimś bullet hell i kosząc przeciwników na miazgę.

Fabuła to xD, cutscenki wyreżyserowane są tak jakby często ktoś zapomniał podłożyć muzyki. Latanie na tym smoku i bieganie w tym mechu to zbędny bajer, ale samo mięso czyli ten zwykły gameplay kiedy z dwururką przedzieramy się Slayerem przez zastępy piekielne wypada znakomicie.

Bardzo dobra gra.