Shen 9601 Posted September 28 Share Posted September 28 Moja ulubiona odsłona i obok FFT najlepszy strategiczny jrpg z szaraka 2 Quote Link to comment
pawelgr5 1451 Posted September 28 Share Posted September 28 Jezus maria nareszcie Czekalem na cokolwiek od pierwszy zapowiedzi te ponad dwa lata temu. Mam dokladnie jak Shen. Obok FFT to dla mnie najlepsza gra tego typu (nadal w sumie nie tylko na PSX). Czekam z chujem w lapie na wersje Steam i od razu wtedy zakupie cala trylogie. Quote Link to comment
Shen 9601 Posted September 28 Author Share Posted September 28 Oby port na sonke był szybko, bo platynka musi wjechać. Wiedziałem, że polskie studio robi te remastery, ale dopiero teraz wyczaiłem, że mają biuro niedaleko mojego Quote Link to comment
pawelgr5 1451 Posted September 28 Share Posted September 28 To tez ciekawa kwestia bo 1 i 2 chyba byly czasowymi exami a obecnie S-E cos tam mialo pojebac to podejscie wiec moze bedzie szybciej. Poprzednie okolo roku chyba byly tylko na switcha. Quote Link to comment
Shen 9601 Posted September 28 Author Share Posted September 28 Chyba exem nigdy tego nie nazwali, po prostu najpierw wyszła wersja na switcha a pozniej steam i playstation. Quote Link to comment
banzai 196 Posted September 28 Share Posted September 28 i cyk,będzie imporcik. bo zanim się pozbierają w europie z wydaniem na wszystko to zdąży przylecieć z azji jak wógole będzie wydanie w palu Quote Link to comment
Killabien 552 Posted September 30 Share Posted September 30 Wyglada okropnie. Lepiej zagrac znowu w oryginal na emulatorze. Quote Link to comment
pawelgr5 1451 Posted September 30 Share Posted September 30 No ja wole ten remake. Mam orginal na Vicie i wyglada duzo slabiej. To jest z emu: Zadne wygladzanie nie pomoze. Tak jak kocham stare gierki tak te 3D starzeja sie przeokrutnie. Ponizej ta sama scena z tutoriala z remake (screenshot na szybko robilem z yt wiec wybaczcie jakosc - normalnie to bedzie zyleta a nie rozmazane gowno): Quote Link to comment
czarek250885 302 Posted September 30 Share Posted September 30 Widziałem gameplay i jestem mega zawiedziony, co tam się dzieje to jakiś kiepski żart, już dwójka którą obecnie ogrywam ma sporo rzeczy, które kują w oczy, ale to przechodzi ludzki pojęcie. Po taniości chcą odcinać kupony. Ta gra wygląda jakby chodziła w kilku klatkach, animacja nie porywa, wchodzenie wanzerów w teksturę,. Czy oni tego nie widzą? Mam nadzieję, że do wyjścia tego na ps5 zrobią jakieś poprawki ;/ Quote Link to comment
Recommended Posts