Skocz do zawartości

FRONT MISSION 3: Remake

Featured Replies

Opublikowano

Moja ulubiona odsłona i obok FFT najlepszy strategiczny jrpg z szaraka:banderas:

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jezus maria nareszcie :banderas: Czekalem na cokolwiek od pierwszy zapowiedzi te ponad dwa lata temu. Mam dokladnie jak Shen. Obok FFT to dla mnie najlepsza gra tego typu (nadal w sumie nie tylko na PSX). Czekam z chujem w lapie na wersje Steam i od razu wtedy zakupie cala trylogie.

Opublikowano
  • Autor

Oby port na sonke był szybko, bo platynka musi wjechać. Wiedziałem, że polskie studio robi te remastery, ale dopiero teraz wyczaiłem, że mają biuro  niedaleko mojego:boomer:

Opublikowano

To tez ciekawa kwestia bo 1 i 2 chyba byly czasowymi exami a obecnie S-E cos tam mialo pojebac to podejscie wiec moze bedzie szybciej. Poprzednie okolo roku chyba byly tylko na switcha.

Opublikowano
  • Autor

Chyba exem nigdy tego nie nazwali, po prostu najpierw wyszła wersja na switcha a pozniej steam i playstation.

Opublikowano

i cyk,będzie imporcik. bo zanim się pozbierają w europie z wydaniem na wszystko to zdąży przylecieć z azji

jak wógole będzie wydanie w palu

Opublikowano

Wyglada okropnie. Lepiej zagrac znowu w oryginal na emulatorze.

Opublikowano

No ja wole ten remake. Mam orginal na Vicie i wyglada duzo slabiej.

To jest z emu:

Front Mission 3 » PSCD.ru - приставочные игры

Zadne wygladzanie nie pomoze. Tak jak kocham stare gierki tak te 3D starzeja sie przeokrutnie. Ponizej ta sama scena z tutoriala z remake (screenshot na szybko robilem z yt wiec wybaczcie jakosc - normalnie to bedzie zyleta a nie rozmazane gowno):

image.thumb.png.4f70a929bcbec6fd4d9d7a7eb66ffdc1.png

Opublikowano

Widziałem gameplay i jestem mega zawiedziony, co tam się dzieje to jakiś kiepski żart, już dwójka którą obecnie ogrywam ma sporo rzeczy, które kują w oczy, ale to przechodzi ludzki pojęcie. 

Po taniości chcą odcinać kupony. Ta gra wygląda jakby chodziła w kilku klatkach, animacja nie porywa, wchodzenie wanzerów w teksturę,. Czy oni tego nie widzą? Mam nadzieję, że do wyjścia tego na ps5 zrobią jakieś poprawki ;/ 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra wygląda dobrze dopóki nie dochodzi do momentu walki. Ujęcia kamery, niektóre bronie nie mają w ogóle mocy i nie czuć wagi wanzerow. Kiedy ma być premiera? Oby to poprawili

Opublikowano

Od razu wyszły porównania z oryginałem no i animacje to mocarny downgoard. Widać taniznę i robienie hurtem tych remake'ów przez Forever Entertainment.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 11.10.2024 o 00:06, łom napisał(a):

Od razu wyszły porównania z oryginałem no i animacje to mocarny downgoard. Widać taniznę i robienie hurtem tych remake'ów przez Forever Entertainment.

no na tym gameplayu mega biedne animacje. Na PSX jak sie odpalalo, to z przyjemnoscia ogladalo sie, jak powolnym i silnym uderzeniem urywalo reke przeciwnikowi. 
Do tego masa inukalnych animacji ruchów, praca kamery, i wlasnie ten ciezar maszyn, ktory przekladal sie na to, jak maszyny sie ruszaja. razem z dzwiekiem czuc bylo te wszystkie silowniki itp. 

1 i 2 ogralem jesienia na switchu, te czesc tez kupie na premiere, ale chyba nie bedzie to mialo takiego efektu "wow", jakiego oczekuje