Opublikowano 21 września 202521 wrz Autor Dzisiaj ostatni dzień na zamówienie remastera System Shocka 2 w big boxie i DRM FREE.
Opublikowano 2 października 20252 paź Autor Trylogia Gruniożercy z okazji 15 lecia ARHN. Wydanie pudełkowe bez DRM + kod steam. Przyzwoita cena. Na razie 500 sztuk z opcją dotłoczenia w przyszłości. https://sklep.ar.hn/Gruniozerca-Trilogy-PC
Opublikowano 2 października 20252 paź W dniu 26.10.2024 o 13:13, Homelander napisał(a): Pod względem licencyjnym niczym się to nie różni od kupna na Steamie czy na płycie. I minusy czy clowny tego nie zmienią.Różni się pod tym względem, że licencję na grę Steam/PSN/XBL masz tak długo, jak długo funkcjonuje Steam i jego serwery. Masz licencję na korzystanie z gry na platformie Steam. Kupując na GOG masz dowód zakupu, a do jej używania nie potrzebujesz żadnej platformy.Wiem, że odkopany, ale warto sprosotować.
Opublikowano 2 października 20252 paź Dejcie mi jakąś gog collection co miesiąc w kiosku za jedyne 39,90…Aż tak się nie opłaca pchać w takie niszowe wydawanie płytek dla zbieraczy retro?
Opublikowano 2 października 20252 paź W dniu 21.09.2025 o 11:26, Ukukuki napisał(a):Dzisiaj ostatni dzień na zamówienie remastera System Shocka 2 w big boxie i DRM FREE.Ciekaw jestem jak się rozkłada ilość sprzedanych kopii pomiedzy platformami. Pewnie jest więcej takich blacharzy jak grzybiarz, co tęsknią za pudełkami.Big boxy z jakimiś klasykami z pc to moglaby być spora nisza do zagospodarowania.
Opublikowano 2 października 20252 paź Autor 2 minuty temu, Shen napisał(a):Ciekaw jestem jak się rozkłada ilość sprzedanych kopii pomiedzy platformami. Pewnie jest więcej takich blacharzy jak grzybiarz, co tęsknią za pudełkami.Big boxy z jakimiś klasykami z pc to moglaby być spora nisza do zagospodarowania.Było coś takiego kiedyś i to w fajnych pieniądzach. jednak umarło z 10 lat temu. Płaciłeś abonament i co miesiąc dostawałeś big boxa z fajnym indykiem (zazwyczaj). Może dzisiaj by to bardziej chwyciło, wtedy nie kupiłem ani jednego wydania, dzisiaj bym opłacał. Nazywało się to indiebox. Mieli też fajne akcje jak współpraca z gamestop i wydajnie 10 indyków w steebookach. Mam wszystkie 10 w folii. Teraz, Chewie napisał(a):kapitanem pazuremTeż bym kupił ale ceny są chore :( liczę na LRG.
Opublikowano 3 października 20253 paź Może @Perez by wydał jakiś magazyn Extreme Gra za 49.90 dostępna w kiosku z big boxem do złożenia, niczym niegdyś Extra Gra? Same klasyki, umowa z gogiem na jakichś dogodnych warunkach typu reklama w PE :)Niby nisza ale retroświrów nie brakuje.
Opublikowano 3 października 20253 paź I jeszcze niech sie wystawi przy Grzybowskiej w niedziele zeby te big boxy sprzedawac.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Uniblo jakieś big boxy wprowadziło do ofertyhttps://uniblo.pl/phfullsearch?orderby=position&orderway=desc&p=1&search_query=Reboxy&id_category=0
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Spoko to wygląda, zamówiłem na próbę Gun Metal bo to bardzo fajny szpil. Z tego co widzę firma z Czech to produkuje.
Opublikowano 24 minuty temu24 min 52 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Spoko to wygląda, zamówiłem na próbę Gun Metal bo to bardzo fajny szpil. Z tego co widzę firma z Czech to produkuje.Widzę wysyłka 7 dni, jeszcze gorzej niż wysyłka 3 dni, pewnie ściagają od producenta, a na profilu fotka z pudełkami na regale.
Opublikowano 3 minuty temu3 min Marzyłem o takiej kolekcji w nowych czasach ale tam tylko expendable znam :/