Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Laptop do Gier!!

Featured Replies

Opublikowano

Witam!! poleci ktoś dobrego laptopa do gier kompletnego do ceny 5000zł 

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• messer88
    messer88

@Pupcio

• To raczej pytania o streamowanie gier w chmurze.     Masakra, Forum, ten gość strimuje w chmurze jak casual, haha

• Shankor
    Shankor

Nie śmiećcie forumka.    

Opublikowano
Godzinę temu, damianos27 napisał(a):

W tej cenie to nie będzie mega dobry ale rozejrzyj się za RoG Strix

Opublikowano

W tym budżecie to chyba cokolwiek od topowych producentów jak Dell, Asus, Lenovo, Acer z RTX4060. Laptopy z RTX 4070 zaczynają się od 6000. 

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał(a):

To raczej pytania o streamowanie gier w chmurze.

Masakra, Forum, ten gość strimuje w chmurze jak casual, haha

Opublikowano
  • Autor
W dniu 3.01.2025 o 21:50, Ukukuki napisał(a):

W tym budżecie to chyba cokolwiek od topowych producentów jak Dell, Asus, Lenovo, Acer z RTX4060. Laptopy z RTX 4070 zaczynają się od 6000. 

Z jakiej marki najlepiej?

W dniu 3.01.2025 o 23:36, Rozi napisał(a):

To raczej pytania o streamowanie gier w chmurze.

Masakra, Forum, ten gość strimuje w chmurze jak casual, haha

Hehe 

Opublikowano
8 godzin temu, damianos27 napisał(a):

Z jakiej marki najlepiej?

Hehe 

Ja polecam Asusa i Della, nigdy z nimi nie miałem problemów. Asus ma tanią serię laptopów TUF. Tanie są też HP ale miałem tylko służbowy, nigdy do gier. 

Opublikowano
W dniu 3.01.2025 o 19:23, damianos27 napisał(a):

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp023w-15-6-ips-144hz-r7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-geforce-rtx4060-windows-11-home

Ja tego mam i jestem zadowolony. Cena troche wyzsza, ale mysle, ze w granicach tolerancji. 

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Osobiście posiadam od miesiąca lenovo loq 15iax9 z RTX 3050 . Opinie na internecie ma bardzo dobre , więc nie ma sensu bym się o nim się rozpisywał. Jakość , wydajność i cena to atuty tego laptopa, które skłoniły mnie do jego zakupu.

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-lenovo-loq-15iax9-15-6-ips-144hz-i5-12450hx-24gb-ram-512gb-ssd-geforce-rtx3050-windows-11-home

Edytowane przez xenomorph

Opublikowano
6 godzin temu, xenomorph napisał(a):

Osobiście posiadam od miesiąca lenovo loq 15iax9 z RTX 3050 . Opinie na internecie ma bardzo dobre , więc nie ma sensu bym się o nim się rozpisywał. Jakość , wydajność i cena to atuty tego laptopa, które skłoniły mnie do jego zakupu.

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/laptop-lenovo-loq-15iax9-15-6-ips-144hz-i5-12450hx-24gb-ram-512gb-ssd-geforce-rtx3050-windows-11-home

3050 to bardzo bardzo słaba propozycja a kolega ma jednak budżet pozwalający na zakup 4060 czy po dopłacie kilkuset złotych 4070.  

Opublikowano
10 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

3050 to bardzo bardzo słaba propozycja a kolega ma jednak budżet pozwalający na zakup 4060 czy po dopłacie kilkuset złotych 4070.  

Zależy jak dla kogo , osobiście jakość gier takich jak Space Marine 2 czy Forza Motorsport naprawdę jest miła dla oka , osobiście jego bym nie wybrał gdyby nie cena , jakość jak i opinie jak pisałem wyżej. Każdy wybiera sprzęt pod siebie i pod swoje wymagania. Ja tylko zaproponowałem sprzęt godny uwagi, który radzi sobie naprawdę dobrze z nowymi produkcjami , jak choćby też BeamNGdrive w które ciora syn a jak wiadomo wymagania tej gry aby działała płynnie i z ładną oprawą graficzną są duże.

Edytowane przez xenomorph

Opublikowano
2 godziny temu, xenomorph napisał(a):

Zależy jak dla kogo , osobiście jakość gier takich jak Space Marine 2 czy Forza Motorsport naprawdę jest miła dla oka , osobiście jego bym nie wybrał gdyby nie cena , jakość jak i opinie jak pisałem wyżej. Każdy wybiera sprzęt pod siebie i pod swoje wymagania. Ja tylko zaproponowałem sprzęt godny uwagi, który radzi sobie naprawdę dobrze z nowymi produkcjami , jak choćby też BeamNGdrive w które ciora syn a jak wiadomo wymagania tej gry aby działała płynnie i z ładną oprawą graficzną są duże.

Może ja mam złe wrażenia ale miałem kilka miesięcy w laptopie na wyjazdy 3050 z 4GB pamięci i działało to bardzo słabo, może tutaj na 6GB jest lepiej . W każdym razie jak budżet pozwala to lepiej brać 4060. 

Opublikowano
W dniu 8.01.2025 o 08:59, Pierre Deck napisał(a):

Też polecam, bo mam właśnie od wczoraj (a właściwie to żona dostała prezent na okrągłe urodziny ;)).

Jest obecnie dostępny w euro za 5 stówek mniej, czyli dokładnie tyle ile kolega ma budżetu, a do tego właśnie zauważyłem, że ten w ME ma dysk 512 gb, kiedy mój ma 1tb :reggie:

https://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/acer-laptop-acer-nitro-v-r7-16gb-1tb-4060-w11_1.bhtml

Edit: Właśnie jeszcze dojrzałem, że ten Pierre wszy to Asus, a mój to Acer, no ale bebechy praktycznie te same.... oprócz dysku :turned:

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
W dniu 14.01.2025 o 11:57, czapa napisał(a):

A co powiecie na to Lenovo? to jest chyba ten sam lapek co wrzuciał @xenomorph tylko z rtx 4050.

https://www.komputronik.pl/product/909170/laptop-lenovo-loq-15-core-i5-12450hx-15-6-144hz-16gb-512gb-win11home-rtx4050.html

Ja mam wersję z 3050 , Ty podesłałeś z 4050 , więc bierz :D. Poczytaj wcześniej opinie i testy.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Ostatnio rozglądam się za laptopem, troche do grania, troche do obróbki filmów.

Budżet miedzy 5 a 7 tys.

I natknąłem się na ten laptop

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/laptopy-i-ultrabooki/laptopy/notebook-dell-g15-5530-5499-i9-13900hx-32gb-1t-rtx4060-15-6-165hz-w11

Co o nim sądzicie? Nigdy nie miałem Della i nie jestem pewien co do bezawaryjności itd. Za wszelkie porady z góry dziękuję.