Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No mam nadzieję, że oprócz tego rozbudowanego trybu Story będzie też podobny tryb jak w REVO lub Quest z VF4. Virtuę uwielbiam, to koja ulubiona bijatyka i cieszę się bardzo, że poważnie podchodzą do nowej części.Bardzo jestem ciekaw co jeszcze tam wymyślą, ale te nowe postacie jakieś takie niespecjalne - Stella to jeszcze pół biedy, wygląda praktycznie jak Sarah, walczy kickboxingiem, więc będzie kontaktowa w walce jak Brad, ale ten Cielo to ma zadatki na jakiegoś pendejo. Oprócz tego generyczny murzyn (będzie pewnie bokserem), i azjatka.Jak mi usuną kogoś ze starej gwardii i wcisną ich w to miejsce to ch*j im w dupę
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Bardziej bym sie spodziewal ze kogos ze starej gwardii usuna na chwile zeby potem wciskac jako DLC.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 21.05.2026 o 15:29, Observer napisał(a):Plus liczę na to że studio od Yakuzy zapewni jakiś godny tryb singleplayer wzorowany na tej serii.Posłuchali się, teraz muszę kupić. Takie są zasady.