Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Skończyłem i bardzo łatwa platyna. Jedynie musiałem w guide sprawdzic ten 1 pucharek za rozmowe w gorących źródłach, bo nie mam pojecia jak ktos mialby na to sam wpasc by powrocic do starszej misji.Odświeżałem w tym roku wszystkie częsci i dałbym 2>3>13 ma najlepszy system walki i poruszania, ale gra jest zdecydowanie za długa i recykling wszystkiego z poprzedników jest zbyt widoczny. Open world jest ok, przyjemnie czysci się mapę, ale artystycznie i designersko to nadal stol lat za murzynami vs gry from softu. Wydaje mi się, że był to też najłatwiejszy nioh. Zacialem sie na pol godziny na dwoch bossach moze(kunimatsu i final boss), a reszta to padala na jakies max 3-4 podejscia, czasem nawet na pierwsze. Nie bylo tez pojebanych misji pobocznych z gauntletami silnych bossów lub kilkoma jednoczesnie.