Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Mam wrażenie że są dwa tematy o tej grze. Niech ktoś zrobi z tym porządek.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 godzinę temu, anarom_pl napisał(a):Mam wrażenie że są dwa tematy o tej grze. Niech ktoś zrobi z tym porządek.To jest wątek poświęcony nowej odsłonie, która będzie miała premierę w 2026, a drugi wątek jest o Lordsach z 2023 roku.Harmonogram był taki:Lords of the Fallen 2014, potem 2023, i nowa część 2026. Technicznie rzecz biorą przyszłoroczne Lordsy powinny mieć 3 z przodu, ale odsłona z 2023 jest traktowana jako reboot serii i stąd masz w nawiasie "aka dwójka", bo oficjalnie to pierwsza odsłona nowej sagi lużno powiązanej z najstarszym tytułem z 2014 roku, który nie jest wliczany do kanonu i twórcy traktują go jako oddzielny byt. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Czokosz