Opublikowano 20 grudnia 202520 gru Mam wrażenie że są dwa tematy o tej grze. Niech ktoś zrobi z tym porządek.
Opublikowano 20 grudnia 202520 gru 1 godzinę temu, anarom_pl napisał(a):Mam wrażenie że są dwa tematy o tej grze. Niech ktoś zrobi z tym porządek.To jest wątek poświęcony nowej odsłonie, która będzie miała premierę w 2026, a drugi wątek jest o Lordsach z 2023 roku.Harmonogram był taki:Lords of the Fallen 2014, potem 2023, i nowa część 2026. Technicznie rzecz biorą przyszłoroczne Lordsy powinny mieć 3 z przodu, ale odsłona z 2023 jest traktowana jako reboot serii i stąd masz w nawiasie "aka dwójka", bo oficjalnie to pierwsza odsłona nowej sagi lużno powiązanej z najstarszym tytułem z 2014 roku, który nie jest wliczany do kanonu i twórcy traktują go jako oddzielny byt. Edytowane 20 grudnia 202520 gru przez Czokosz
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Dobrze to wygląda, oby tylko stan techniczny na premierę nie był tak tragiczny jak w przypadku poprzedniej części. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Czokosz
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Przecież to wygląda tak samo jak pierwsza część, te same dźwięki i animacje i cała reszta, ech znowu będzie czekanie aż będzie kosztować koło 50 zł.