Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Wiadomo może czemu elektromarkety nie mają preordera na SMG 1+2 ?
Opublikowano wczoraj o 16:10 1 dzień 28 minut temu, funditto napisał(a):Wiadomo może czemu elektromarkety nie mają preordera na SMG 1+2 ?Masz przecieżhttps://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/zestaw-gier-super-mario-galaxy-1-super-mario-galaxy-2-nintendo-switch?gad_source=1&gad_campaignid=17250109600&gclid=EAIaIQobChMIo7vkgtnijwMVmRiiAx2v8gJkEAQYASABEgLFVfD_BwEhttps://www.empik.com/switch-super-mario-galaxy-1-super-mario-galaxy-2-nintendo,p1665302360,multimedia-p?utm_source=app&utm_medium=share&utm_content=produkt
Opublikowano wczoraj o 20:51 1 dzień Autor 5 hours ago, Pupcio said:No gdzie byłeś wtedy żeby jęczeć na hujowość wydania takiej gry? No tak, wystarczyło że to twoja ulubiona gra Po pierwsze TLoU Part 1 to był remake z przeniesieniem oryginału na nowy silnik, bardzo usprawnionym AI plus wiele innych pierdół. Gra się o wiele lepiej niż w oryginał czy remaster, nie ma porównania do tego co robi Nintendo z Galaxy. Po drugie to napisałem w temacie: Dlaczego miałbym nie rzucić pieniędzmi za grę na którą czekam, której pierwowzór uwielbiam, przy której będę się zajebiście bawił i którą skończę więcej niż raz. Pewnie, wolałbym żeby była tańsza, a najlepiej jako darmowy update. No ale jest jak jest. Tak więc pisałem o wysokiej cenie, ale co zrobić. Po trzecie dokładnie tak jak w przypadku TLoU Part 1, tak z SMG2 po prostu kupię day1, bo wiem, że spędzę przy grze dziesiątki godzin i będę grał latamiPo czwarte pisałem o chujowości wydania pudełkowego, gdzie Nintendo zmusza cię do kupienia drugi raz jedynki jeżeli chcesz pograć w dwójkę. Serio tego nie widzisz?No i po piąte SMG 1 i 2 to top5 moich giereczek życia, więc zgodnie z Twoją logiką powinienem łykać wszystko jak Ty ze Switchem 2, co nie?Wyjaśnione masz? To idz się dopierdalać gdzie indziej.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. wyciągnąłem w końcu z pudełka Galaxy 2 na wii, które czekało 15 lat na swoją kolej (po przejściu jedynki miałem przesyt). Moje dzieciaki oczarowane :-)Na switcha pewnie też kupię choć wersja z Wii działa bardzo dobrze odpalona na WiiU, mimo, że widać, że Nintendo użyło jakiejś dziwnej sztuczki dla zachowania kompatybilności wstecznej i widać pewne artefakty grając w gry z Wii. Niemniej jednak wygląda to nieźle na oledziaku. Kluczowa sprawa czyli 60fps jest w pełni zachowana.Gorzej ze sterowaniem gruszką i wiilotem. Tego to nigdy nie pokochałem i dobrze, że skończyło na śmietniku historii :-)Jak ktoś nie grał w żadną z tych dwóch odsłon to nawet bez jakiegokowiek tuningu 250 zeta za obie to jest świetny deal. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Wieslaw