Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FATAL FRAME/Project Zero II: Crimson Butterfly REMAKE

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie się pyka, szkoda jedynie tych 30 fps, ale Ordera ostatnio przeszedłem to tu pyknie też. Może na kolejne runy wpadnie patch jeszcze.

Bardzo znajoma mi się wydaje ta część, nadal, po tylu latach. Pamiętam mase motywów, ale to fajnie, bardzo nostalgiczna wczutka.

Miło, że poupychana jak zwykle w serii masa collectiblesów, figurki do znalezienia, widma do złapania aparatem itp:.

Udźwiękowienie jest fest, samo gęste, zawodzenie duchów mega, szczególnie po japońsku xD

Super się czyta te opisy wszystkie o lokacjach, o mieszkańcach wioski, te legendy itp.

A i swoją drogą to mega znamienne, że nawet i w tej grze jest masa zaporzyczeń z Higurashi od Ryukishiego, jak w SHf (siłą rzeczy) albo to drobne zbiegi okoliczności ;)
Ostatecznie zacząłem na Normalu, w sumie jak się pizga w duchy Fatal Frejmami z mocniejszych klisz to padają elegancko i jakby flow jest podobne do Mask of the Lunar, po tych recenzjach myślałem, że będzie gorzej. No, ale bossowie mogliby mieć mniej hapsa, bo to już tylko zżera czas.

• Odpowiedzi 125
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wojtas011
    wojtas011

teraz to już chyba luz, bo większość kupiła PC5 Pro z upscalerem i wiedza techniczna się przydaje

• 5 marca demko

• Szermac
    Szermac

Ograłem demko, ale kurde lipa XD Zeźliłem się, usunąłem z wishlisty. Po pierwsze, co oni zrobili z oprawą na PS5pro? Materiały to chyba z PC nagrywane z podpiętym dualsensem, po tych trailerach i game