Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 28 minut temu, Redmitsu napisał(a):To kiedy patch do dema na 60fps? xdDziwna sytuacja, bo spokojnie by gra pociągłęła, ale 48 minut temu, messer33 napisał(a):Demko na konsolach podobno z paczem już i mamy toggle na ziarno, jakby ktoś sprawdzał na ps5 to dajcie znać czy faktycznie.No i co @Szermac ? :D
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, messer33 napisał(a):Dobra sam zaraz odpalam Sonkę 5 PRO bożą i sprawdzę.Nie chce mi się sprawdzać, ale na Reddicie piszą, że wpadł kolejny patch po patchu na grain xD.To już 3ci patch do dema lol.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja widziałem jakiś jeden update pare dni temu to tak samo słabo wyglądało. Zaraz napiszę co teraz jest.Ziarno gołębie zjadły i jest fajnie. I nie dało się tak od początku dać on/off