Opublikowano poniedziałek o 12:511 dzień Autor 7 minut temu, wrog napisał(a):Można anulować preordera.ciekawe co by powiedział na oryginał?serio, mam coraz częściej wrażenie że ludzie nawet nie grają w te gry bo tropią DEI i Woke.
Opublikowano wczoraj o 04:52 1 dzień Autor Od października gra trochę wyładniała. Miło że wzięło sobie do serca feedback społeczności i struktury forerunnerow nie są już błyszczące. Duża zmiana na plus Ostatni builid:Stara wersja:Ostatni builid:Stara wersja:Ostatni builid:Stara wersja
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ja bym chcial zeby na mapach bylo jakies zageszczenie obiektow bo pustawo na tym Halo bylo.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Jedynka przeciągnięta, a oni jeszcze 3 misje dodali, mam nadzieję, że mocno przebudowali resztę gry głównie levele z flood jak library itp