Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Kolega @RafaU daje do pieca w tym roku gierka inspirowana klasykiem z Mega Drive w postaci Jungle Strike. Ktoś nawet to polecał na forumku. Dziękuje!
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. JA PIERDLSNABDOLEZapowiadalo sie na zwykly dubel (klasyczna sytuacja) od @Velius ale ten chory poj- sympatyczny e-przyjaciel wrzucil w zyczenia kodzik na tskiego sztosa DZIEKUJE to za malo
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Nie brałem nigdy udziału bo nie jestem blacharzem, ale dzięki pany, czekałem na premiere i f2p, ale w takim razie wjezdzam
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. O ja jebe. na sam koniec świąt spadły dodatkowe bomby:W kodzie była Ekspedycja 33 Dziękuje Pan @Velius oraz @Grabek Dziękuję za kolejne święta forumowe mimo, że od lat nie biorę aktywnie udziału!
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Gdy już myślisz że cię w życiu nic nie zaskoczy@Ukukuki zmienia twój pogląd myślenia
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Teraz tylko skończyć jaskinie do grania i się zamykać przed światem Pięknie dziękuje!
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @Velius ojciec założyciel za nic ma koniec świąt i atakuje z rana. Serdecznie dziękuję tym bardziej że jak pisałem w tym roku i mnie krucho.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Prezent od przyszłej małżonki, bo juz za kilka miesięcy. W końcu ogram to goty