Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bezpośredni sequel do Double Exposure, premiera 26 marca na PS5/Xbox/PC. Wraca Chloe i wygląda na to, że historia będzie ostatnim rozdziałem dla tych dwóch postaci. Tym razem nie będzie żadnego early access, a ja liczę przede wszystkim na lepszą optymalizację gierki i na to, że scenariusz tym razem nie zacznie plątać się o własne sznurówki pod sam koniec jak w poprzedniczce.
Opublikowano 30 minut temu30 min Ja dobrze rozumiem, że skoro występuje tu Chloe, to kanonicznym zakończeniem pierwszego Life is Strange jest rozjebanie całego miasta przez tsunami / wybuch wulkanu / najazd kosmitów czy co tam się działo, bo już nie pamiętam? Czyli Max to egoistyczna pinda, która wybrała kataklizm i śmierć setek ludzi, żeby uratować laskę którą zna od kilku dni? Niech mnie hooy szczeli
Opublikowano 28 minut temu28 min Autor I prawidłowo, kogo obchodzi jakieś miasto? Zobaczymy co tam wysmażą, równie dobrze to może być jakaś alternatywna rzeczywistość albo jeszcze inne odpały. LiS raczej nie słynie z zapiętych wrotek w takich kwestiach.