Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crisol: Theater of Idols

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że nie można patcha cofnąć w cyfrówce, bo póki co gra jest niestety niegrywalna (oprócz tego poziomu trudności technicznie też nie jest najlepiej).

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czokosz
    Czokosz

4 marca wyszedł patch 1.1, który zmienił kompletnie balans gry. Teraz jest dużo trudniej, bo ludzie narzekali na brak wyzwania na wyższych poziomach trudności. Sam przechodziłem Crisol przed zmianami

• Czokosz
    Czokosz

U mnie drugi rozdział, 9 godzin na liczniku i muszę przyznać, że sporym zaskoczeniem jest dla mnie ta gra. Podoba mi się estetyka i wizja artystyczna, walka jest naprawdę spoko i w ruchu prezentuje si

• Wróciłem do gierki po chwilowej przerwie, jestem w fabryce. Ja jebie, 2 godziny siedziałem nad fragmentem z trzema zaworami Nie dość, że średnio ogariałem zagadkę i musiałem sporo biegać po tej lokac

Opublikowano

Wróciłem do gierki po chwilowej przerwie, jestem w fabryce. Ja jebie, 2 godziny siedziałem nad fragmentem z trzema zaworami kekw Nie dość, że średnio ogariałem zagadkę i musiałem sporo biegać po tej lokacji, żeby po kilka razy przekręcać zawory, to jeszcze pyerdoleni kusznicy, "Mr.X" patrolujący okolicę i rozmieszczone wszędzie miny krojące 1/2 HP dodatkowo utrudniali rozwązanie łamigłówki. Jeden spudłowany strzał: restart od save'a. Jeden szlag od przeciwnika: restart od save'a. "Ojoj, wpadłeś na minę, której nie miałeś szans zauważyć, bo akurat uciekałeś przed wielkim potworem. Jak mi przykro: RESTART".

Nie wiem czy deweloperzy w ogóle testowali tę grę po podkręceniu suwaczków odpowiedzialnych za poziom trudności, ale jest niezła przeginka, powiem Wam że Insanity z RE9 to przy tym zabawa dla dzieci, a nie poważne wyzwanie. Ale powolutku lecę dalej, bo się uparłem, że to skończę. Anyway, pomijając balans, gierka jest super, klimat miażdży, no i widzę że dev nieco zaszalał z zagadkami, może nie jest to poziom Tormented Souls, ale i tak jest tego sporo i czasem trzeba mocno ruszyć głową. Póki co największe pozytywne zaskoczenie roku.