Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inazuma Eleven Victory Road

Featured Replies

Opublikowano

Nie znalazłem tematu, gra ktoś na forumku? Gierka przeszła bez większego echa, a ma bardzo dobre recenzje, Ciekawy misz masz - jrpg połączony z taktyczną grą w piłkę nożną, w uniwersum anime Inazuma Eleven. Gra posiada też piękne wstawki anime w trybie story. Podobno grę produkowali 9 lat. Co chwilę wychodzą spore darmowe DLC.

Wiele osób w necie uważa to za goty 2025. philosoraptor

Ja niestety nie oglądałem nigdy tej serii, ale teraz aż kusi żeby nadrobić.

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W razie bogactwa bym kupił jak to bywało z jRPG-ami w czasach bogactwa, ale to połączenie a) tylko cyfrówki, b) ceny ponad 300 zł, c) statusu "gry żyjącej", która będzie na razie dostawała znaczące ua

Opublikowano

W razie bogactwa bym kupił jak to bywało z jRPG-ami w czasach bogactwa, ale to połączenie a) tylko cyfrówki, b) ceny ponad 300 zł, c) statusu "gry żyjącej", która będzie na razie dostawała znaczące uaktualnienia, więc nie ma co na razie przejść, zaliczyć i zapomnieć, dość zniechęca jednak do inwestycji w grę zbierającą jednak 8/10.

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, ogqozo napisał(a):

W razie bogactwa bym kupił jak to bywało z jRPG-ami w czasach bogactwa, ale to połączenie a) tylko cyfrówki, b) ceny ponad 300 zł, c) statusu "gry żyjącej", która będzie na razie dostawała znaczące uaktualnienia, więc nie ma co na razie przejść, zaliczyć i zapomnieć, dość zniechęca jednak do inwestycji w grę zbierającą jednak 8/10.

Live service w sensie, że dodają co jakiś czas nowy content? To nie jest always online z tego co czytałem, więc to akurat zaleta, a nie wada.

Oceny na steam na bardzo pozytywne a google pokazuje nawet 96%, także zapewne dla fanów anime gra bliska ideału, a dla reszty "tylko" bardzo dobra.

Też czekam na przecenę, ale wleci na pewno.