Opublikowano 10 czerwca10 cze 3 minuty temu, messer33 napisał(a):Fajne, pewnie się weźmie z BONUSAMI.Czekać na obniżkę rezygnując z takich skarbów? Absurd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Pre order złożony wiadomo gameplay topka każdy grał ale zaskoczeniem to świetne wstawki cgi, pixar się chowa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kurde, nie oglądałem trailerów, nie grałem w demo, ale wziąłem na premierę. Chyba będzie git. Warto mieć takie gierki na półce.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Poszli też po rozum do głowy z cenami - zarówno star fox jak i potem splatoon riders elegancko wycenione na 214zł.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8 minut temu, Pupcio napisał(a):Spokojnie zelda lekko za 4 bomby będzieA myślisz że emtebe zrobi zdjęcie star foxa na jakimś lotnisku przy f35 czy wykpi się zabawkami?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nie mam pojęcia czym nas zaskoczy tym razem ten photo zajawkowicz!