Opublikowano 5 grudnia 200816 l Ile za ten Helmet? Wielkim fanem nie jestem, więc raczej nie wpadnę... Za to mam nadzieję, że uda się mi być na Illusion (+ być może ostatni koncert Acid Drinkers, a na pewno wyjątkowy dla tej formacji).
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Ta pisałem o tym w poszukuje. Może będe. no jasne kur.wa, jeszcze na żaden gig nie dotarłeś pucołowaty ryjku ;]
Opublikowano 5 grudnia 200816 l No, no, no. Tak jak na Convergy. "Będę , będę". Dzień przed "Ale kiedy jest ? " :f
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Blah blah towarzyszu górnik błądzisz oj blądzisz, marduk ale w Wawie byłem! Samemu to mi się nie chce jechać.
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Nie, wiem Radek że pragniesz mojej dupy jak małpa bananów. I dlatego się boje.
Opublikowano 6 grudnia 200816 l No dokładnie Bartek. Dlatego mam nadzieję że się zjawisz Pucołowatku ;*
Opublikowano 6 grudnia 200816 l 21 marca Opeth w warszawie bilety po 125zl. Chyba ktos z Metalmindu chce sobie samochod nowy kupic.
Opublikowano 6 grudnia 200816 l hehe, a propo biletów za 120 to (pipi)nęłem jak ostatnio w metrze wyczytałem, że nosowska z tym koncertem unplugged u nas w imparcie gra za 110-130 o_O. sepultura, cephelic carnage, nadja, onesta, helmet, a w portfelu przeciąg... Edytowane 6 grudnia 200816 l przez tk
Opublikowano 10 grudnia 200816 l Bardzo ładnie, ale 24 to czwartek. Ktoś tam z okolic mógłbym mnie przenoclegowac (Radek ? )
Opublikowano 10 grudnia 200816 l Bardzo ładnie, ale 24 to czwartek. Ktoś tam z okolic mógłbym mnie przenoclegowac (Radek ? ) Mieszkam sto kilosów od wrocka ;] Ogórkłoza pytaj.
Opublikowano 10 grudnia 200816 l http://www.last.fm/event/796132 Niezły skład. Były plotki, że Satyricon będzie, ale skończyło się na Order of the Ennead. Bilety : 85 w przedsprzedaży i 100 w dniu koncertu. W którymś z nowszych shoutów pisze. Edytowane 10 grudnia 200816 l przez Zaton.