Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

Opublikowano

Ile za ten Helmet? Wielkim fanem nie jestem, więc raczej nie wpadnę... Za to mam nadzieję, że uda się mi być na Illusion (+ być może ostatni koncert Acid Drinkers, a na pewno wyjątkowy dla tej formacji).

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano
Ta pisałem o tym w poszukuje. Może będe.

no jasne kur.wa, jeszcze na żaden gig nie dotarłeś pucołowaty ryjku ;]

Opublikowano

no helmet to i ja odwiedze.

sister of mercy, o lol.

Opublikowano

Blah blah towarzyszu górnik błądzisz oj blądzisz, marduk ale w Wawie byłem! Samemu to mi się nie chce jechać.

Opublikowano
Samemu to mi się nie chce jechać.

Boisz się bez mamy jechać ?

Opublikowano

Nie, wiem Radek że pragniesz mojej dupy jak małpa bananów. I dlatego się boje.

Opublikowano

No dokładnie Bartek. Dlatego mam nadzieję że się zjawisz Pucołowatku ;*

Opublikowano
21 marca Opeth w warszawie

bilety po 125zl. Chyba ktos z Metalmindu chce sobie samochod nowy kupic.

Opublikowano

hehe, a propo biletów za 120 to (pipi)nęłem jak ostatnio w metrze wyczytałem, że nosowska z tym koncertem unplugged u nas w imparcie gra za 110-130 o_O. sepultura, cephelic carnage, nadja, onesta, helmet, a w portfelu przeciąg...

Edytowane przez tk

Opublikowano

idzie wiecej typa stad na helmet?

Opublikowano

Ja się chyba piszę ale najpierw muszę zobaczyć jak cena z bilet ;]

Opublikowano

Bardzo ładnie, ale 24 to czwartek. Ktoś tam z okolic mógłbym mnie przenoclegowac (Radek ? :wub: )

Opublikowano

A faktiko, ale i tak potrzebuje noclegu ;]

Opublikowano
Bardzo ładnie, ale 24 to czwartek. Ktoś tam z okolic mógłbym mnie przenoclegowac (Radek ? :wub: )

Mieszkam sto kilosów od wrocka ;]

Ogórkłoza pytaj.

Opublikowano

pisal juz ktos ze sepultury nie bedzie?

Opublikowano

http://www.last.fm/event/796132

Niezły skład. Były plotki, że Satyricon będzie, ale skończyło się na Order of the Ennead.

Bilety : 85 w przedsprzedaży i 100 w dniu koncertu. W którymś z nowszych shoutów pisze.

Edytowane przez Zaton.

Opublikowano

kiedy i gdzie?