Masorz 13 184 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 E tam, Karl Sanders to byłoby coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Mark Lanegan Band - Warszawa, Proxima (19.03.2012) 19 marca w warszawskiej Proximie wystąpi wokalista legendarnego zespołu Screaming Trees : Solowa twórczość Marka Lanegana to połączenie Toma Waitsa z Nick Cave. Lanegan współpracował z wieloma artystami m.in. Kurtem Cobainem, Layne Staley z Alice in cHains w projekcie Mad Season. Był też wieloletnim wspólpracownikiem w Queens of the Stone Age... Na jego przedostatniej płycie "Bubblegum" gościnnie wystapili : P. J. Harvey, Josh Homme, Nick Oliveri, Greg Dulli z The Afghan Whigs, Duff McKagan i Izzy Stradlin byli członkowie Guns N' Roses... z Kolei na najnowszej płycie wydanej w lutym b.r. wspierali go ponownie Greg Dulli i Josh Homme a takze Jack Irons znany z Pearl Jam czy Red Hot Chilli Peppers. Artysta nagrywał również płyty z : Isobel Campbell z Belle & Sebastian : z Gregiem Dulli powołali do życia projekt The Gutter Twins : Z zespołem Soulsavers nagrał dwie świetne płyty : Nawet niejaki MIKE PATTON też wystapił u Lanegana Także powiem jednym słowem WARTO WYBRAC SIĘ JUTRO NA KONCERT TAKIEGO ARTYSTY JAKIM JEST MARK LANEGAN!!! Bilety po 75zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ceremony Booking we współpracy z Onit Agency prezentuje cykl koncertów pod wspólną banderą: 15.VII - Weedeater + MAJOR KONG 18.VII - UFOMAMMUT + tba 20.VII - Flying Eyes + tba + tba 25.VII - EYEHATEGOD + Vagitarians + O.D.R.A. wszystkie gigi odbędą się na openerowej scenie klubu Fonobar. Bilety ogłosimy niebawem. Będzie także możliwość zamówienia specjalnego karnetu na wszystkie imprezy. PATRONI MEDIALNI: www.magazyngitarzysta.pl www.doomsmoker.pl dobry jezu Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ufomammuta już widziałem trzy razy to olewam. (pipi), akurat Weedeatera bym obadał ale w lipcu jeszcze jest Fuff Fest... ja(pipi)ie, więc obstawiam EyeHateGod. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zoroastera jeszcze by dali i idealna powtorka z zeszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 (edytowane) bjere karnet na all jak nie będzie mega drogi mimo że Weedeatera i tego drugiego nie słyszałem jeszcze. Edytowane 18 Marca 2012 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Mark Lanegan Band - Warszawa, Proxima (19.03.2012) Pod Proximą byłem po 14. Wystarczyło poczekać tylko 1,5h i udało się dorwać Marka, także zamieniłem z nim kilka zdań Koncert bardzo mi się podobał, chociaż brakowało dużo starych kawałków a stanowczo za dużo utworów z nowej płyty, ale w sumie tą właśnie płytę teraz promuje... Miło zaskoczyła mnie frekfencja w Proximie, bo dawno tak wypchanej Proximy już nie widziałem Po koncercie Lanegan podpisywał płyty przy stoisku z marchem, także też tam pobiegłem po autograf:) Z mojej rozmowy wnioskuje, że Mark to miły i skromny człowiek aczkolwiek trochę mroczny i tajemniczy... Mam nadzieję, że niedługo znowu do nas zawita, bo mało jest już takich artystów jak on. Mam nadzieję, że przyjedzie kiedyś do nas z projektem Soulsavers... Tradycyjnie moje klipy z koncertu : Wedding Dress - Ode to Sad Disco - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 noms mam nadzieje, że nie odwołają jak rok temu odwolali :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Ikona amerykańskiej sceny Thurston Moore, gwiazdorski duet anbb: alva noto & blixa bargeld, metalowcy z Baroness, teksański bard Josh T. Pearson, królowa polskiej alternatywy Nosowska oraz reaktywowany specjalnie na festiwal Kanał Audytywny – oto kolejne jasne punkty programu OFF Festival Katowice 2012. http://off-festival.pl/pl/2012/news,off-festival-katowice-2012-witamy-thurstona-moore-a,250.html Baroness spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 noms mam nadzieje, że nie odwołają jak rok temu odwolali ta i wrocą jak już nowa plyta bedzie dejm Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 11. maja Woodkid w Katowicach... NIGGA WHAT. Mózg rozje.bany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 noms mam nadzieje, że nie odwołają jak rok temu odwolali ta i wrocą jak już nowa plyta bedzie dejm Biorac pod uwage date ostatniej, to nadal mnie to nie pociesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 The Killers i Placebo na Coku. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 The Killers i Placebo na Coku. No to akurat jest bardziej antyreklama niż reklama Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Co się komu podoba, ale złe zespoły to nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Placebo to dobry rockowy zespol, ale wiekszosc ludzi ocenia ich po fankach-gimnazjalistkach i orientacji czlonkow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ciekawe kogo na drugi dzień dołożą bo rok temu był West. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Placebo to dobry rockowy zespol, ale wiekszosc ludzi ocenia ich po fankach-gimnazjalistkach i orientacji czlonkow ;] Na miejscu fanów Placebo martwiłbym się o własne członki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 DOWN październik/listopad PRAWDOPODOBNIE w Polsce A na 100% w Europie! Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Supcio, byleby nie znowu w jakimś chu.jowym krakowskim klubie. ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 byłem na Killersach i Placebo, ci pierwsi dali czadu, Placebo nawet na koncertach nie da się sluchac, a sa w moim guscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Supcio, byleby nie znowu w jakimś chu.jowym krakowskim klubie. ;f Wolę chu.jowy krakowski klub Studio niż mega chu.jową Stodołę... Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Moim zdaniem o wiele lepiej wypadł ich koncert w stodole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Supcio, byleby nie znowu w jakimś chu.jowym krakowskim klubie. ;f Wolę chu.jowy krakowski klub Studio niż mega chu.jową Stodołę... A co jest chu.jowego w Stodole? Oprócz tego, że jest w Warszawie. Całkiem przyjemny klub, tak samo jak Studio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi