Opublikowano 20 czerwca 201410 l Jutro pewnie zajdę na Punx Piknik, znajomy gra. Dobra kapela, niestety nie powiem która, bo by były szanse namierzyć po nich moją prywatność. Ale polecam. <sprawdza ceny> 25 zł? No nie wiem... Ale wiesz, że jakbym chciał namierzyć Twoją prywatność to mógłbym to zrobić dawno temu? Ale nie jestem taki <głaszcze>
Opublikowano 4 lipca 201410 l Widzieliście lineup na tegoroczne Sacrum Profanum? :o Lee Ranaldo, Laurie Anderson, Philip Glass, Autechre, Battles, Darkstar, Kronos Quartet, Hudson Mohawke, London Sinfonietta, Squarepusher, Skalpel a tydzień pózniej w hotelu forum będzie Warp25 czyli urodziny wytwórni zarządzanej przez ziomeczków z Autechre a tam Autechre Battles Bibio (DJ) Darkstar Hudson Mohawke LFO patten Plaid DJS Rustie Squarepusher featuring Sinfonietta Cracovia London Sinfonietta featuring Mira Calix O Swansach i Benie Froscie na unsoundzie to chyba każdy wie. A na avant arcie bedzię Fire! oraz Haxan Cloak, O'Malley, Ryoji Ikeda, ZS, Forest Sword, Supersilent, John Paul Jones (lol). Do tego ambient fest we wrocku z lustmordem. I ku.rwa skąd brac hajsy ;f
Opublikowano 10 lipca 201410 l Widzieliście lineup na tegoroczne Sacrum Profanum? :o Lee Ranaldo, Laurie Anderson, Philip Glass, Autechre, Battles, Darkstar, Kronos Quartet, Hudson Mohawke, London Sinfonietta, Squarepusher, Skalpel a tydzień pózniej w hotelu forum będzie Warp25 czyli urodziny wytwórni zarządzanej przez ziomeczków z Autechre a tam Autechre Battles Bibio (DJ) Darkstar Hudson Mohawke LFO patten Plaid DJS Rustie Squarepusher featuring Sinfonietta Cracovia London Sinfonietta featuring Mira Calix O Swansach i Benie Froscie na unsoundzie to chyba każdy wie. A na avant arcie bedzię Fire! oraz Haxan Cloak, O'Malley, Ryoji Ikeda, ZS, Forest Sword, Supersilent, John Paul Jones (lol). Do tego ambient fest we wrocku z lustmordem. I ku.rwa skąd brac hajsy ;f może z łaski swojej byś dopisał w którym mieście, kiedy i za ile.
Opublikowano 10 lipca 201410 l no więc chuj ci w wąsa i to jest słownictwo dzisiejszej młodzieży. A potem się dziwię, że Niemcy się z nas śmieją.
Opublikowano 22 lipca 201410 l Nie widziałem czy jest oddzielny temat, to zapytam tu: na Woodstock ktoś się wybiera?
Opublikowano 23 lipca 201410 l To jakoś niedługo, nie? Wreszcie, słucham od dawna jak się znajomi jarają. Cieszę się, że hipsteriada opuści miasto i nie będzie mi przeszkadzać w Nowych Horyzontach. Edytowane 23 lipca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 23 lipca 201410 l No pewnie, powinno się nazywać jak środek na komary albo napój gazowany z cukru.
Opublikowano 23 lipca 201410 l nazwa jest bardzo dobra - uczęszczając na ten festiwal można bardzo poszerzyć sobie horyzonty.
Opublikowano 24 lipca 201410 l To jakoś niedługo, nie? Wreszcie, słucham od dawna jak się znajomi jarają. Cieszę się, że hipsteriada opuści miasto i nie będzie mi przeszkadzać w Nowych Horyzontach. Nowe Horyzonty nie kończą się jakoś w okresie kiedy Off się zaczyna? ;> nazwa jest bardzo dobra - uczęszczając na ten festiwal można bardzo poszerzyć sobie horyzonty. tak btw to żałuj fiutku że nie byłeś na ACxDC bo sztos był konkretny.
Opublikowano 24 lipca 201410 l xD je.bańce 5min dosłownie grali, parę fryzów falafela i przegapiłem szoł
Opublikowano 24 lipca 201410 l Ja ostatnio (pipi)a polowe The Lowest przegapilem bo stalem na fajce. Zachodzimy w glowe z ziomeczkiem "to juz oni czy ktos inny? (pipi)a nawet spoko...". I (pipi). 20 minutowy set, co za ludzie. Na Offa moze pojade. Chcialbym w kazdym razie.
Opublikowano 24 lipca 201410 l Ale takie The Lowest ma tylko tyle materiału to co się dziwisz xd Bywałem już na 9-12min power violence ale the dog to pobili rekord. ;x