Opublikowano 7 września 20159 l Z Filadefli z kwietnia: IED Mayari Mother's Ruin Crutch Pinnacle Animal Mother Masada Godcrutch Zodiac (Melvins cover) Willpower Going to Hell The Descent In the Eyes of God The Color of Psychic Power Spotting a Unicorn Possession Axis of Eden Temple of the Morning Star The Man Who Loves to Hurt Himself Z Temples Festival z sierpnia: IED Mother's Ruin Mayari The Descent The Color of Psychic Power Pinnacle In the Eyes of God Spotting a Unicorn Possession Animal Mother Masada Godcrutch Zodiac (Melvins cover) Temple of the Morning Star The Man Who Loves to Hurt Himself
Opublikowano 8 września 20159 l TODAY IS THE DAY 4 GRUDZIEŃ WROCŁAW bilety do kupienia na: http://intotheabyssfest.8merch.com/services/store
Opublikowano 8 września 20159 l Jak wejdzie sto osób to spoko bylem tam na kilku gigach i nada się na TITD. Choć jak będzie parcie to pewnie przeniosą do Firleja.
Opublikowano 29 września 20159 l Terror też kiedyś nieźle grał. Nie wiem jak teraz bo dawno ich nie słuchałem.
Opublikowano 23 listopada 20159 l powinni to reklamowac tak wspaniały i znany AMERYKAŃSKI zespół znowu zawita do naszego dumnego PRO-AMERYKANSKIEGO kraju, do miasta gdzie nikt nie ma pozwolenia na BRON, w miejscu gdzie jest CIEMNO, i NIKT nie zobaczy twojego KARABINU ZAPRASZAMY!!!! a tak serio, pomyśle 2 razy zanim się zjawię np. na openerze.
Opublikowano 29 listopada 20159 l To kto sie pojaiwa na today is the day w piateczek? przed stevem gra jakies grime z wloch, slucham sobie wlasnie i przyjemne całkiem https://www.youtube.com/watch?v=8Y3j8fHAVqA
Opublikowano 29 listopada 20159 l Samael b90 miazga i ciągle dobra forma Edytowane 29 listopada 20159 l przez mars75
Opublikowano 30 listopada 20159 l To kto sie pojaiwa na today is the day w piateczek? przed stevem gra jakies grime z wloch, slucham sobie wlasnie i przyjemne całkiem No będę ale raczej bez pośpiechu.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Samael b90 miazga i ciągle dobra forma Klasa, kto grał support? Ja na ich koncercie byłem w Warszawie. Ten ruch pod sceną i wykonanie "till we meet again" Fantastyczne przeżycie. Edytowane 30 listopada 20159 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 30 listopada 20159 l Bloodthirst i Furia. We Wrocku chuinia z grzybnią, przepełniony Alibi a podobno mieli się nauczyć po ostatniej wpadce.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Czyli to samo co w Wawie. Na Bloodthirst się nie wyrobiłem, ale Furia była miłym zaskoczeniem. Edyta: Czy ktoś z forum wybiera się na Metalową Wigilię do Progresji? Edytowane 30 listopada 20159 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 30 listopada 20159 l Korn i megadeth 7 vzerwca w Łodzi! Samael b90 miazga i ciągle dobra forma Klasa, kto grał support? Ja na ich koncercie byłem w Warszawie. Ten ruch pod sceną i wykonanie "till we meet again" Fantastyczne przeżycie.Bloodthirs i Furia. Samael zagrał into the pentagram więc dla mnie set kompletny Edytowane 30 listopada 20159 l przez mars75